به گزارش آراز سسی، فاطمه آیرم در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به توزیع گوشت قرمز در ماکو گفت: ۴۱۸ تن گوشت قرمز طی ۱۰ ماهه نخست سال جاری در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان ذبح و توزیع شده است.
وی تصریح کرد: ۹ هزار و ۲۷۹ راس دام سنگین و سبک طی این مدت در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد.
وی اظهار کرد: هفت هزار و ۸۱۸ راس از این تعداد را دام سبک و یک هزار و ۴۶۱ راس را دام سنگین تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی بوده و پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودروی یخچال دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی افزود: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/قاسمی