Saturday, 5 October , 2024
5
فرماندار چالدران خبر داد:

اجرای طرح‌های بهداشتی درمانی در چالدران

  • کد خبر : 292414
  • 12 مهر 1403 - 6:00
اجرای طرح‌های بهداشتی درمانی در چالدران
فرماندار چالدران گفت: طرح‌های عمرانی بهداشتی و درمانی در چالدران باهدف توسعه زیر ساخت‌های بهداشتی و درمانی و ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه در عرصه بهداشت و درمان در مناطق شهری و روستایی چالدران اجرا می‌شود.

محمدرضا عبدالله‌نژاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به طرح‌های عمرانی بهداشتی و درمانی در چالدران گفت: طرح‌های عمرانی بهداشتی و درمانی در چالدران باهدف توسعه زیر ساخت‌های بهداشتی و درمانی و ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه در عرصه بهداشت و درمان در مناطق شهری و روستایی چالدران اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: این طرح‌ها شامل ساختمان مرکز ویژه جامع سلامت شهری در چالدران، ساختمان فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و خانه بهداشت روستاهای مخور، ساز آغل و مادلو است.

فرماندار چالدران با اشاره به اعتبار این طرح‌ها افزود: برای اجرای این طرح‌ها ۳۷ میلیارد تومان اعتبار اختصاص‌داده‌شده است.

وی با تأکید بر اتمام طرح‌ها تا پایان سال اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های به‌عمل‌آمده عملیات اجرایی این طرح‌ها تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسند.

بهداشت عمومی یکی از ارکان اساسی توسعه و رفاه جامعه است، اهمیت بهداشت در جامعه به دلایل زیر بسیار برجسته است: پیشگیری از بیماری‌ها: بهداشت عمومی به کاهش شیوع بیماری‌های واگیردار و غیرواگیردار کمک می‌کند، این امر باعث کاهش هزینه‌های درمانی و افزایش کیفیت زندگی می‌شود؛ افزایش طول عمر: با بهبود شرایط بهداشتی، میانگین طول عمر افراد جامعه افزایش می‌یابد؛ افزایش بهره‌وری: افراد سالم توانایی بیشتری برای کار و فعالیت‌های روزمره دارند که این امر به افزایش بهره‌وری اقتصادی جامعه کمک می‌کند؛ کاهش نابرابری‌ها: بهداشت عمومی می‌تواند به کاهش نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی کمک کند، زیرا دسترسی به خدمات بهداشتی برای همه افراد جامعه فراهم می‌شود.

دولت‌ها نقش مهمی در تحقق بهداشت عمومی دارند و بهداشت عمومی نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه دولت‌ها دارد. این نقش به چندین جنبه کلیدی تقسیم می‌شود.

بهداشت و سلامت یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر رشد و تغییرات جمعیت در ایران بوده است. بهبود وضعیت بهداشتی و ارتقای خدمات درمانی، نقش بسزایی در کاهش مرگ‌ومیر نوزادان، افزایش امید به زندگی، و بهبود کیفیت زندگی مردم داشته است.

توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، نقش حیاتی در جمعیت‌زایی دارد و می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای بر افزایش رشد جمعیت و بهبود کیفیت زندگی افراد داشته باشد. این توسعه شامل ایجاد و بهبود بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، مراکز بهداشتی، تجهیزات پزشکی، و آموزش کادر درمانی است.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=292414

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه