احمد حسنپور در گفتوگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی و خبری «آراز سسی» با اشاره به آغاز فصل صید ماهیان استخوانی در دریاچه پشت سد ارس گفت: با آغاز فصل صید ماهیان استخوانی در دریاچه پشت سد ارس، ۴۰۰ صیاد عضو تعاونیهای صیادی شهرستان پس از 6 ماه وقفه، فعالیت خود را از سر گرفتند.
وی با اشاره به ظرفیتهای شیلاتی دریاچه پشت سد ارس تصریح کرد: این پهنه آبی با وسعت ۱۵ هزار هکتار یکی از منابع مهم تولید آبزیان در شمالغرب کشور به شمار میرود و نقش مؤثری در تأمین ماهی بازار مصرف و رونق اقتصادی جامعه صیادی منطقه دارد.
رئیس اداره شیلات پلدشت با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد ماهیان صیدشده استان آذربایجان غربی از دریاچه پشت سد ارس پلدشت تأمین میشود، افزود: پیشبینی میکنیم امسال بیش از ۴ هزار تن ماهی توسط تعاونیهای صیادی از این منبع آبی برداشت و به بازارهای مصرف در سراسر کشور عرضه شود.
وی اظهار کرد: ظرفیتهای آبی شهرستان علاوه بر تأمین بخشی از نیاز بازار به محصولات شیلاتی، زمینه اشتغال و درآمدزایی برای صیادان منطقه را فراهم کرده است.
حسنپور گفت: فصل صید انواع ماهیان استخوانی در منابع آبی آذربایجان غربی تا فروردینماه سال آینده ادامه دارد.
انتهای خبر/





