تاریخ : پنجشنبه, ۱۲ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 3 September , 2026
20

آغاز رهاسازی انواع بچه ماهیان پرورش یافته به رودخانه ارس

  • کد خبر : 276078
  • 14 نوامبر 2020 - 11:09
آغاز رهاسازی انواع بچه ماهیان پرورش یافته به رودخانه ارس

رییس مرکز بازسازی و ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت گفت: کار رهاسازی بچه ماهیان پرورش‌یافته در مرکز بازسازی و ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی به منابع آبی آغاز و یک ماه به طول می انجامد.

به گزارش آراز سسی، محمد مقدم در گفتگو با خبرنگاران در خصوص اقدامات اداره شیلات پلدشت برای غنی سازی رودخانه ارس گفت: 7 میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان در این مرکز پرورش‌یافته است که به‌مرور در رودخانه ارس رهاسازی می‌ شوند.

 

وی تصریح کرد: این آمار نسبت به سال گذشته ۷۰۰ هزار قطعه افزایش داشته و بعد از ۶ ماه تلاش و فعالیت این مرکز تمامی ماهی‌ها به اوزان بالای ۱۰ گرم رسیده اند.

 

وی اظهار کرد: کار رهاسازی بچه ماهیان پرورش‌یافته در این مرکز به منابع آبی یک ماه به طول می انجامد.

 

رییس مرکز بازسازی و ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت افزود: مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت تنها مرکز شمال غرب کشور است که وظیفه تولید بچه ماهیان منابع آبی آذربایجان غربی و استان‌های شمال غرب را بر عهده دارد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=276078

نوشته های مشابه

01سپتامبر
مهر پلدشت، کلاس ها بی‌معلم نمی مانند
مدیر آموزش و پرورش پلدشت:

مهر پلدشت، کلاس ها بی‌معلم نمی مانند

29آگوست
پلدشت، پیشتاز در سرانه فضای آموزشی
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خبر داد:

پلدشت، پیشتاز در سرانه فضای آموزشی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

ای رسانه