Monday, 15 September , 2025
18
رییس شبکه دامپزشکی پلدشت خبر داد:

واکسیناسیون بیش از ۶۴۴ هزار راس دام طی ۶ ماهه اول سال جاری

  • کد خبر : 282038
  • 18 مهر 1401 - 11:52
واکسیناسیون بیش از ۶۴۴ هزار راس دام طی ۶ ماهه اول سال جاری
رییس شبکه دامپزشکی پلدشت گفت: طی 6 ماهه اول سال جاری بالغ بر 644 هزار و 552 راس دام بر علیه بیماری‌های استراتژیک واکسینه شدند.

سیما جبرئیلی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به هفته دامپزشکی گفت: تامین بهداشت دام، کنترل بیماری های دامی، تضمین بهداشت و سلامت فرآورده های دامی، پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام از وظایف شبکه دامپزشکی است.

وی با اشاره به واکسیناسیون دام بر علیه بیماری‌های استراتژیک تصریح کرد: طی ۶ ماهه اول سال جاری بالغ بر ۶۴۴ هزار و ۵۵۲ راس دام بر علیه بیماری‌های استراتژیک واکسینه شدند.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ نیز بالغ بر ۶۹۴ هزار و ۹۷۰ راس دام واکسینه شد.

رییس شبکه دامپزشکی پلدشت افزود: انجام عملیات های بهداشتی و کنترل بیماری در مجتمع‌های کشت و صنعت و دامپروری تحت حوزه این شهرستان از دیگر اقدامات این شبکه است.

به گفته وی تشکیل اکیپ‌های مشترک با محیط، شبکه  بهداشت، جهادکشاورزی، صنعت و معدن، برگزاری رزمایش‌های جهادی با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت، پایش و مراقبت فعال و غیر فعال از بیماری‌های دام و طیور علی الخصوص آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از اقداماتی است که در طول سال توسط شبکه صورت می گیرد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=282038

نوشته های مشابه

24شهریور
اجرای ۹۶ برنامه در هفته دفاع مقدس
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت خبر داد:

اجرای ۹۶ برنامه در هفته دفاع مقدس

24شهریور
ضرورت ترک آداب جاهلى
حکمت سی و هفتم نهج‌البلاغه؛

ضرورت ترک آداب جاهلى

23شهریور
اقتدار در خون ملت ایران است
فرماندار پلدشت خبر داد:

اقتدار در خون ملت ایران است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه