Saturday, 19 April , 2025
5
امام‌جمعه پلدشت:

شهید نصرالله نماد اقتدار و مقاومت است

  • کد خبر : 294076
  • 03 اسفند 1403 - 12:40
شهید نصرالله نماد اقتدار و مقاومت است
امام‌جمعه پلدشت گفت: شهید سید حسن نصرالله شخصیتی بود که محور مقاومت را به نماد اقتدار و ایستادگی ملت اسلام و امت عرب در برابر رژیم صهیونیستی، استکبار جهانی و آمریکا تبدیل کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، حجت‌الاسلام رسول جمشیدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه پلدشت با اشاره به مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین در روز پنجم اسفندماه گفت: پنجم اسفند آئین باشکوه تشییع شهید نصرالله و شهید صفی‌الدین برگزار می‌شود و مراسم گرامیداشت این شهدا بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع شهرستان پلدشت برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: شهید سید حسن نصرالله شخصیتی بود که محور مقاومت را به نماد اقتدار و ایستادگی ملت اسلام و امت عرب در برابر رژیم صهیونیستی، استکبار جهانی و آمریکا تبدیل کرد و به‌عنوان بازوی قدرتمند رهبری معظم در تغییر معادلات سیاسی منطقه نقش مهمی را ایفا کرد.
امام‌جمعه پلدشت افزود: شجاعت، دلیری، خطرپذیری و روح انقلابی و جهادی در سراسر زندگی سید حسن نصرالله موج می‌زد.
وی اظهار کرد: سید حسن درعین‌حال که شجاع، دلیر، صف‌شکن و بن‌بست شکن بود، اهل علم، دانش و خرد بود، محاسبات دقیق داشت و انقلابی‌گری عقلانی و منطقی در او موج می‌زد.
جمشیدی با اشاره به عدم صدور مجوز برای پرواز تهران – بیروت برای خطوط هوایی ماهان از سوی لبنان گفت: گروهی از معترضان با اهتزاز پرچم حزب‌الله با حضور در خیابان‌ها مسیرهای منتهی به فرودگاه رفیق حریری را مسدود کردند و این اقدام دولت لبنان را نقض حاکمیت ملی و تسلیم در برابر فشارهای خارجی تفسیر کردند و ارتش لبنان در واکنش برای سرکوب معترضان به خیابان‌ها آمد.
وی تصریح کرد: هدف از این اقدامات در لبنان قطع کامل پروازهای مستقیم هواپیماهای ایرانی بین لبنان و ایران، منحصر کردن سفر لبنانی‌ها به ایران از طریق خطوط هوایی غیرایرانی یا از طریق کشورهای دیگر، کاهش و قطع مسیرهای ارتباطی بین ایران و حزب‌الله است؛ به نظر می‌رسد تصمیم دولت لبنان ترکیبی از فشارهای خارجی (آمریکا و اسرائیل)، تحولات داخلی پس از ترور شهید سید حسن نصرالله و تلاش برای تعدیل موازنه قدرت در منطقه باشد.
امام‌جمعه پلدشت با اشاره به سخنان ترامپ که حماس را تهدید کرد که تمام اسرای صهیونیست باید تا روز شنبه آزاد شود و گر نه جهنم به پا خواهد شد، افزود: حماس تنها سه اسیر را آزاد کرد و ترامپ هم هیچ اقدامی انجام نداد، این مسئله نشان‌دهنده بی‌اعتبار بودن تهدیدهای ترامپ در مورد فلسطین است.
وی با اشاره به هشت اسفند روز امور تربیتی و آغاز هفته تربیت اسلامی اظهار کرد: هشتم اسفندماه سال یک هزار و سیصد و پنجاه و نه هجری شمسی، ستاد امر تربیتی در مدارس کشور به همّت شهیدان رجائی و باهنر تأسیس شد.
جمشیدی گفت: مهم‌ترین اهداف تشکیل امور تربیتی حراست از مرزهای اعتقادی، حفظ دستاوردها و تبیین ارزش‌های انقلاب در مدارس است، چرا که انگیزه‌های انقلابی و اسلامی همراه با شعار «مربیان امور تربیتی سربازان انقلاب‌اند» موجب تأسیس این نهاد انقلابی شده است.
انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=294076

نوشته های مشابه

30فروردین
ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد
فرماندار پلدشت خبر داد:

ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد

29فروردین
تجمع مردم پلدشت در حمایت از مردم مظلوم غزه
هم‌زمان با سراسر آذربایجان غربی برگزار شد،

تجمع مردم پلدشت در حمایت از مردم مظلوم غزه

29فروردین
همبستگی راه مقابله با جنایات غزه است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه