امیر اسدزاده در حاشیه جلسه بررسی وضعیت تشکلهای مردمی در گفتگو با خبرنگار «آراز سسی» ضمن تأکید بر فعالیت قانونی این تشکلها گفت: سمنها و تشکلهای مردمی بعد از طی مراحل قانونی و با اخذ مجوز فعالیت کنند.
وی تصریح کرد: مجمعها و تشکلها باید ساماندهی شده و در انجام امور بهدوراز حاشیه فعالیت نمایند.
معاون سیاسی فرماندار پلدشت افزود: سازمانهای مردمنهاد یا سمنها به ساختارهایی گفته میشود که از دولت نیست؛ ولی نقش بسیار مهمی را بین مردم و مسئولان و حتی خود جامعه ایفا میکند.
وی اظهار کرد: سازمانهای مردمنهاد یا سمنها بودجه مستقل ندارند و اقدامات خود را با کمکهای مردمی پیش میبرند.
اسدزاده گفت: تشکلها اصولاً با سه محور داوطلبانه، غیرانتفاعی و غیرسیاسی بودن تأسیس میشوند.
وی تصریح کرد: موضوع فعالیت سازمان شامل یکی از موارد علمی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، هنری، نیکوکاری و امور خیریه، بشردوستانه، امور زنان، آسیبدیدگان اجتماعی، حمایتی، بهداشت و درمان، توانبخشی، محیطزیست، عمران و آبادانی و نظایر آن، یا مجموعهای از آنها است.
معاون سیاسی فرماندار پلدشت با اشاره به کمکهای مردمی افزود: جمعآوری کمکهای مردمی در تشکلها باید مطابق قانون بوده و با نظرات مسئولان مربوطه صورت گیرد.
وی اظهار کرد: یکی از خلأهایی که امروزه با آن مواجه هستیم نبود اتاق فکر با حضور ریشسفیدان در سطح شهرستان برای پیگیری امورات و ارائه راهکار متناسب با موضوع است.
اسدزاده گفت: افرادی که دغدغه حل مشکلات مردم و شهرستان را دارند میتوانند با راهاندازی اتاق فکر و تشکلهای مردمی در راستای شکوفایی هر چهبهتر شهرستان مرزی پلدشت گام بردارند.
وی تصریح کرد: محدوده جغرافیایی فعالیت هر تشکل یکی از سطوح ملی، منطقهای، استانی، شهرستانی یا بینالمللی است.
معاون سیاسی فرماندار پلدشت افزود: تشکلها زمانی ماندگار و تأثیرگذار هستند که انسجام داشته، پایدار، هدفمند و دارای پیوستگی باشند.
انتهای خبر/