محسن جلیل زاده در گفتگو با خبرنگار آراز سسی در خصوص ماه رمضان و ایام روزه داری گفت: مصرف غذا در وعده سحری که مهمترین وعده غذایی در ماه رمضان است و باید به صورت کامل دریافت شود زیرا پس از این وعده، ساعات روزه داری شروع شده و بدن انرژی دیگری دریافت نمی کند.
وی تصریح کرد: بهتر است در این وعده غذاهای دیر هضم همانند نان، غلات کامل و سبوس دار، حبوبات و سبزی و میوه استفاده گردد.
رییس مرکز بهداشت پلدشت افزود: عدم مصرف سحری مناسب باعث افت قندخون، کاهش تمرکز و پایین آمدن توان کاری می شود.
جلیل زاده در خصوص راهکارهای کاهش احساس تشنگی در فصل گرم سال گفت: کاهش حجم غذای دریافتی در وعده سحری( زیرا مصرف غذای زیاد برای جلوگیری از گرسنگی باعث تشنگی بیشتر در طول روز می شود)، پرهیز از غذاهای شور و حاوی ادویه زیاد، کله پاچه، سیرابی، غذاهای سرخ کرده، سوسیس، کالباس گوشه ای از راه های کاهش احساس تشنگی است.
رییس مرکز بهداشت پلدشت افزود: از کم خوری بیش از حد و پرخوری پرهیز شده و مصرف مواد غذایی بسته به سن، جنس متفاوت است و در این مورد می توان با کارشناس تغذیه مشورت شود.
انتهای پیام/