Monday, 21 April , 2025
16

مسئولان متولی به وضعیت جاده ها و خیابان های پلدشت رسیدگی و گزارش آن را اعلام کنند

  • کد خبر : 266509
  • 04 اردیبهشت 1397 - 15:39
مسئولان متولی به وضعیت جاده ها و خیابان های پلدشت رسیدگی و گزارش آن را اعلام کنند

فرماندار پلدشت گفت: بارندگی های اخیر سبب ایجاد چاله های عمیق در سطح جاده ها و معابر عمومی داخل شهر شده است و باید ادارات متولی در اسرع وقت نسبت به ترمیم و اصلاح این نقاط اقدام نمایند.

به گزارش آراز سسی، اکبر عبدالله نژاد بعد ظهر امروز در جلسه شورای ترافیک شهرستان با اشاره به وضعیت جاده فعلی پلدشت – مرگنلر بخصوص حد فاصل پلدشت تا روستای اروج محمد که بسیار نامطلوب وغیر ایمن است، گفت: اغلب نقاط جاده نشست کرده و علت اصلی این موضوع تردد کامیون ها با بار بیش از حد مجاز است مسئولان مربوطه باید به این موضوع نظارت جدی داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: بارندگی های اخیر سبب ایجاد چاله های عمیق در سطح جاده ها و معابر عمومی داخل شهر شده است و باید ادارات متولی در اسرع وقت نسبت به ترمیم و اصلاح این نقاط اقدام نمایند.

 

فرماندار پلدشت در ادامه به سفر اخیر مدیرکل راه و شهرسازی استان به این شهرستان  اشاره کرد و افزود:  برخی از موارد مهم همچون آسفالت ۲ کیلومتر اول تعریض شده محور پلدشت – مرگنلر، آسفالت راه روستایی کولوس در این  سفر مطرح شد و لازم است اداره راه و شهرسازی شهرستان این موارد را پیگیری و نتیجه را اعلام نماید.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=266509

نوشته های مشابه

01اردیبهشت
تشکّر از مجاهدان از جنگ برگشته
نامه دوم نهج‌البلاغه؛

تشکّر از مجاهدان از جنگ برگشته

31فروردین
افشای سران ناکثین
نامه یکم نهج‌البلاغه؛

افشای سران ناکثین

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه