تاریخ : پنجشنبه, ۱۲ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 3 September , 2026
7
امام‌جمعه پلدشت:

جنوب ایران گورستان متجاوزان است

  • کد خبر : 297154
  • 31 جولای 2026 - 13:00
جنوب ایران گورستان متجاوزان است

امام جمعه پلدشت گفت: جنوب ایران همواره گورستان نیروهای متجاوز و استعمارگر بوده و اقدامات‌ اخیر آمریکا به روند مطلوبی برای واشنگتن منجر نمی‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، حجت‌الاسلام رسول جمشیدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه پلدشت با اشاره به اینکه آیا آمریکا به دنبال حمله به مراکز هسته‌ای ایران به‌ویژه کوه‌کلنگ است، گفت: کوه‌کلنگ را می‌توان در دو چارچوب تحلیل کرد، نخست آزمودن واکنش ایران، سنجش هزینه و فایده حمله و دوم مشروعیت‌بخشی به اقدام احتمالی آینده.

وی با اشاره به پیاده‌سازی مدل لبنان در ایران تصریح کرد: برخی معتقدند که آمریکا با چهار اقدام، هیولاسازی از مقاومت، تئوریزه شدن حضور نظامی در جنوب ایران، عادی‌سازی مداخله خارجی و کوچ اجباری مردم جنوب کشور همچون‌ مردم جنوب لبنان به دنبال پیاده‌سازی مدل لبنان در ایران است.

امام جمعه پلدشت افزود: باتوجه به‌ حملات دو هفته اخیر آمریکا، دشمن ابتدا سعی داشت که کوچ اجباری مردم در جنوب‌ را رقم بزند و در این راستا شایعاتی درباره تخلیه برخی شهرها و مناطق منتشر کردند با این وجود این گزاره به سرانجام نرسید و هیچ جابجایی یا تخلیه شهری انجام نشد، در گام دوم به دنبال مشروعیت‌سازی از حملات به جنوب ایران بودند که اقدام ایران در پاسخ‌گویی و حملات به مناطق مهم و کلیدی آمریکا در منطقه این ترفند را نیز ناکام گذاشت.

وی اظهار کرد: پروژه هزینه‌سازی مقاومت را با هدف قراردادن برخی زیرساخت‌ها و کشتی‌های صیادی و تحمیل آن بر مردم اجرا کردند که این گام نیز با شکست روبرو شد و در گام آخر نیز به دنبال عادی‌سازی حملات به جنوب ایران هستند تا هر زمان که بتوانند بدون هزینه اقدام کنند که تاکنون نیز این معامله شکست خورده است زیرا ایران هر نوع حمله‌ای را با چندبرابر توان پاسخ داده است.

جمشیدی گفت: جنوب ایران همواره گورستان نیروهای متجاوز و استعمارگر بوده و اقدامات‌ اخیر آمریکا به روند مطلوبی برای واشنگتن منجر نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه چرا ایران در پاسخ به حملات آمریکا، بیشتر بحرین و کویت را مورد هدف قرار می‌دهد، تصریح کرد: بحرین میزبان بیشترین نیرو‌های هوایی آمریکا در پایگاه هوایی «شیخ عیسی» است، در پایگاه هوایی «شیخ عیسی» سامانه‌های موشکی پاتریوت، هواپیما‌های شناسایی و جنگنده‌های اف-16 و اف-18 نیز مستقر هستند و بیشتر حملات هوایی به ایران از این پایگاه صورت می‌گیرد و در خصوص کویت نیز به دلیل نزدیکی آن به مناطق جنوب غربی ایران، آمریکایی‌ها از خاک این کشورک با موشک‌های زمین به زمین اهداف خود را در خوزستان مورد حمله قرار می‌دهند، بنابراین می‌توان گفت که بحرین و کویت خطوط مقدم جنگ آمریکا علیه ایران هستند.

امام جمعه پلدشت افزود: حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه شامل کشورهای مختلف می‌شود و این حملات بر حسب اهمیت و نوع اقدامات این پایگاه‌ها مورد توجه قرار می‌گیرند، به‌عنوان نمونه بعد از جنگ چهل روزه، مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا از العدید قطر به ملک فیصل اردن منتقل شد و این اقدام به جهت دوری از ایران و کاهش سطح تخریب‌ها توسط آمریکا اتخاذ شد، به همین دلیل یکی از اهداف ایران در دور جدیدِ جنگ همواره اردن بوده و است، اکنون نیز اکثریت سوخت‌رسان‌های آمریکایی از قطر به عربستان و فلسطین اشغالی منتقل شده‌اند.

وی با اشاره به درگیری‌های عربستان و یمن اظهار کرد: انصارالله در واکنش به محاصره یمن، راهبرد «محاصره در برابر محاصره» را اجرا کرده و بنادر عربستان را هدف فشار قرار داده است، تداوم این روند می‌تواند بر باب‌المندب، بازار انرژی و قیمت نفت اثرگذار باشد و همزمان احتمال گسترش تنش با عربستان، آمریکا و بازیگران منطقه‌ای را افزایش دهد.

جمشیدی با تاکید بر اینکه هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است، گفت: هزینه تسلیم آنقدر سنگین و خفت‌بار است که قرآن صریحا اهل تسلیم را فاسق و سزاوار بدترین عذاب‌های دنیوی و اخروی می‌داند.

وی تصریح کرد: یک پایان تلخ، بهتر از یک تلخی بی‌پایان است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=297154

نوشته های مشابه

01سپتامبر
مهر پلدشت، کلاس ها بی‌معلم نمی مانند
مدیر آموزش و پرورش پلدشت:

مهر پلدشت، کلاس ها بی‌معلم نمی مانند

29آگوست
پلدشت، پیشتاز در سرانه فضای آموزشی
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خبر داد:

پلدشت، پیشتاز در سرانه فضای آموزشی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه