جواد احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به تولید انواع فراوردههای دامی و لبنی در چالدران گفت: شهرستان چالدران دارای ۲۶۰ هزار رأس دام سبک و ۶ هزار و ۵۰۰ رأس دام سنگین است که به طور متوسط سالانه یک هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و پنج هزار و ۳۰۰ تن شیر تولید و روانه بازار مصرف میکند.
وی تصریح کرد: شیرهای به دست آمده بعد از جمعآوری در کارگاههای کوچک تولید محصولات لبنی به انواع فراوردهها تبدیل و روانه بازار مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی چالدران در خصوص تخصیص اراضی به عشایر کوچ رو افزود: اختصاص نزدیک به ۸۰ هزار هکتار از مراتع چالدران به عشایر کوچ رو شهرستانهای شمال استان باعث شده ظرفیت تولید انواع فراوردههای لبنی در چالدران افزایش پیدا کند.
وی اظهار کرد: چالدران قطب تولید محصولات دامی است و متقاضیان میتوانند برای راهاندازی کارگاههای صنایع تبدیلی و استفاده از تسهیلات به جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
احمدی گفت: در حال حاضر چهارهزار و ۵۰۰ نفر بهعنوان دامدار در زمینه تولید انواع فراوردههای دامی و لبنی در چالدران مشغول فعالیت هستند و در بیش از ۱۰ کارگاه در مقیاس کوچک انواع فراوردههای لبنی در چالدران تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی تصریح کرد: شهرستان چالدران به دلیل داشتن بیش از ۲۰۰ هزار هکتار اراضی مرتعی و زراعی و آبوهوای مناسب یکی از قطبهای مهم تولید انواع فراوردههای دامی و لبنی در آذربایجان غربی است.
مدیر جهاد کشاورزی چالدران افزود: سالانه عشایر کوچ رو شهرستانهای شمال استان با ۴۰۰ هزار رأس دام در ییلاقات چالدران دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت و سه هزار و ۵۰۰ تن شیر و سه هزار تن پشم تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
وی اظهار کرد: دامداران و عشایر چالدران سالانه با تولید نزدیک به ۹ هزار تن شیر و انواع فرآوردههای لبنی را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
انتهای خبر/
مدیر جهاد کشاورزی چالدران خبر داد:
تولید ۹ هزار تن شیر و فرآورده لبنیاتی
مدیر جهاد کشاورزی چالدران گفت: دامداران و عشایر چالدران سالانه با تولید نزدیک به ۹ هزار تن شیر و انواع فرآوردههای لبنی را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=293521
- نویسنده : محمد خلیل زاده
- ارسال توسط : سردبیر آرازسسی
- منبع : آراز سسی
- بدون دیدگاه