Thursday, 10 April , 2025
17

ایجاد شغل پایدار از اصلی ترین دغدغه های ما در منطقه/ منطقه برای ترانزیت بسیار مستعد است

  • کد خبر : 265090
  • 08 دی 1396 - 15:29
ایجاد شغل پایدار از اصلی ترین دغدغه های ما در منطقه/ منطقه برای ترانزیت بسیار مستعد است

مدیر کل گمرک بازرگان گفت: باید فضا را برای حضور سرمایه گذار ها سهل کنیم و برای رسیدن به این هدف نیازمند برنامه ریزی مناسب هستیم.

به گزارش آراز سسی، علی معصمومی در سخنرانی خود قبل از خطبه های نماز جمعه پلدشت با اشاره به مستقل شدن گمرک پلدشت گفت: گمرک پلدشت با تلاش های مسئولان مربوطه مستقل شده به عنوان مبداء و مقصد معرفی می شود.

 

وی با اشاره به ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه گذاری تصریح کرد: باید فضا را برای حضور سرمایه گذار ها سهل  کنیم و برای رسیدن به این هدف نیازمند برنامه ریزی مناسب هستیم.

 

مدیر کل گمرک بازرگان افزود: امروزه نیازمندی قدم برداشتن در زمینه بسته بندی کالا  بیش از پیش احساس می شود و باید در این زمینه نیز تلاش هایی صورت گیرد.

به گفته وی ایجاد شغل پایدار از اصلی ترین دغدغه های ما در منطقه است.

 

معصومی با اشاره به مستعد بودن منطقه برای ترانزیت گفت:  منطقه برای ترانزیت بسیار مستعد است، دغدغه ما راه های مواصلاتی است و منطقه آزاد ماکو هم قدم های مناسبی در این زمینه برداشته است ولی نیازمند تسریع در این امور است.

 

مدیر کل گمرک بازرگان با تاکید بر وحدت و همکاری افزود: با ۴ الی ۵ کشور مرز مشترک داریم و باید از آنها نهایت استفاده را بکار گیریم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=265090

نوشته های مشابه

21فروردین
سکوت سلبریتی‌ها در برابر ظلم به غزه
امام‌جمعه پلدشت خبر داد:

سکوت سلبریتی‌ها در برابر ظلم به غزه

20فروردین
مشکل اختلالات شبکه‌ها به‌زودی رفع می‌شود
مدیر فرستنده‌های رادیو و تلویزیون صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی:

مشکل اختلالات شبکه‌ها به‌زودی رفع می‌شود

19فروردین
نقش کلیدی ماکو در تجارت خارجی
مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو خبر داد:

نقش کلیدی ماکو در تجارت خارجی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه