محمدرضا دربندی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به تردد کامیونها از پایانه مرزی پلدشت طی سال ۱۴۰۲ گفت: سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۷ هزار و ۴۶۴ دستگاه کامیون حامل کالاهای صادراتی و وارداتی از پایانه مرزی پلدشت تردد کرده است.
وی تصریح کرد: آمار در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۵۹ درصدی برخوردار است.
مدیر پایانه مرزی پلدشت افزود: تعداد کامیونهای خروجی ایرانی از مرز پلدشت ۱۳ هزار و ۷۸۶ دستگاه بود که نسبت به سال قبل خود از رشد ۳۲ درصدی برخوردار است.
دربندی گفت: تعداد کامیونهای خروجی خارجی از مرز پلدشت ۳۴ هزار و ۱۵۱ دستگاه بود که نسبت به سال قبل خود از رشد ۲۶ درصدی برخوردار است.
وی در خصوص کامیونهای ورودی به کشور از پایانه مرزی پلدشت تصریح کرد: تعداد کامیونهای ورودی ایرانی از مرز پلدشت هشت هزار و ۷۸۱ دستگاه بود که نسبت به سال قبل خود از رشد ۸۹ درصدی برخوردار است.
دربندی در ادامه افزود: تعداد کامیونهای ورودی خارجی از مرز پلدشت ۱۰ هزار و ۷۴۶ دستگاه بود که نسبت به سال قبل خود از رشد پنج هزار و ۱۴۱ درصدی برخوردار است.
لازم به ذکر است منطقه آزاد ماکو باتوجهبه مرزی بودن از دو گمرک بازرگان و پلدشت برخوردار است.
پلدشت یکی از شهرستانهای مرزی شمال آذربایجان غربی و هم مرز با جمهوری خودمختار نخجوان است؛ شهرستان مرزی پلدشت در بین دو دشت شیبلو و زنگنه قرار دارد.
پل مرزی پلدشت و شاه تختی در مرز ایران و جمهوری خودمختار نخجوان با عنوان “پل دوستی” در سال ۱۳۸۶ افتتاح شد و تردد بین دو سوی مرز از طریق این پل انجام میگیرد.
پایانه مرزی پلدشت یکی از مهمترین مرزهای زمینی کشور بهعنوان مرز جایگزین برای پایانه مرزی بازرگان به شمار میرود و در زمان پیک ترافیک مرز بازرگان بهعنوان جایگزین برای برخی ناوگان به مقصد کشورهای اروپایی نیز به شمار میرود.
انتهای پیام/