تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026
♥4
گزارش؛

پلدشت؛ میدان اقتدار جان‌فدایان

  • کد خبر : 297683
  • 29 مهر 1405 - 8:18 - 21 اکتبر 2026 - 8:18
پلدشت؛ میدان اقتدار جان‌فدایان
مردم پلدشت با حضور پرشور در رزمایش «جان‌فدایان» در میدان شهریار ضمن تجدید بیعت با رهبر انقلاب بر حمایت همیشگی از نظام و انقلاب و آمادگی برای دفاع از میهن تأکید کردند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، میدان شهریار پلدشت از نخستین ساعات صبح امروز حال‌وهوایی متفاوت به خود گرفت، اقشار مختلف مردم با حضور در رزمایش «جان‌فدایان» گرد هم آمدند تا پیام روشن اقتدار، بصیرت، وحدت و ایستادگی ملت ایران را به دشمنان مخابره کنند.

پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در کنار پرچم‌های محور مقاومت، جلوه‌ای ویژه به فضای میدان بخشیده بود، شعارهای «لبیک یا خامنه‌ای» و ابراز وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز در فضای مراسم طنین‌انداز شد، فضایی که در آن حاضران بر تجدید بیعت با رهبر انقلاب و پایبندی به مسیر نظام جمهوری اسلامی تأکید داشتند.

میدان شهریار؛ صحنه حضور و اقتدار

با آغاز برنامه خانواده‌ها، جوانان، سالمندان و دیگر اقشار مردم در میدان شهریار حضور یافتند، رژه‌های مردمی و خودرویی از بخش‌های اصلی رزمایش بود و مسئولان نیز از گروهان‌های مردمی و نیروهای مسلح سان دیدند.

رفت‌وآمد حاضران و پیوستن گروه‌های تازه به جمعیت، شور و تحرک خاصی به فضای میدان بخشیده بود، پرچم‌های ایران و محور مقاومت در میان جمعیت به چشم می‌خورد و شعارهای حاضران، حال‌وهوای مراسم را پرشورتر می‌کرد.

عظمت حضور مردم و همراهی گروه‌های مختلف، احساس غرور و همبستگی خاصی در فضا ایجاد کرده بود؛ حضوری که برای شرکت‌کنندگان، فرصتی برای اعلام وفاداری به نظام و انقلاب و نشان‌دادن آمادگی در برابر تهدیدهای دشمنان به شمار می‌رفت.

در میان جمعیت، جوانان در کنار خانواده‌ها و سالمندان ایستاده بودند و هر گروه با انگیزه‌ای مشترک در این اجتماع شرکت کرده بود: دفاع از ایران، پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و اعلام حمایت از رهبری.

جان فدا

جان فدا

علی: همیشه پشت نظام و انقلاب هستیم

علی، یکی از شهروندان پلدشتی حاضر در رزمایش درباره انگیزه حضور خود می‌گوید: «ما آمده‌ایم به دشمنان نشان دهیم که مردم ایران همیشه پشت نظام و انقلاب هستند و در روزهای حساس، میدان را خالی نمی‌کنند. حضور امروز ما پیام روشنی دارد؛ ملت ایران در دفاع از کشور و آرمان‌های انقلاب خود ایستاده است.»

او با تأکید بر تبعیت از رهبری می‌افزاید: «ما گوش‌به‌فرمان رهبر انقلاب هستیم و در مسیر دفاع از میهن و ارزش‌های انقلاب حرکت می‌کنیم، دشمنان نباید تصور کنند که با تهدید و فشار می‌توانند اراده مردم را تضعیف کنند.»

علی، حضور پرشور مردم در میدان شهریار را نشانه همبستگی می‌داند و می‌گوید این اجتماع نشان می‌دهد که مردم در دفاع از استقلال و امنیت کشور، خود را مسئول می‌دانند.

جان فدا

جان فدا

ابوالفضل: لبیک به رهبری، پاسخ به دشمنان

ابوالفضل، جوان دیگری از پلدشت که در رزمایش حضور دارد، شعار «لبیک یا خامنه‌ای» را از جلوه‌های برجسته مراسم می‌داند.

او می‌گوید: «ما با حضور در این میدان، بار دیگر با رهبر انقلاب تجدید بیعت می‌کنیم و اعلام می‌کنیم که در مسیر انقلاب ثابت‌قدم هستیم. پیام ما به دشمنان روشن است؛ ملت ایران با تهدید و فشار از آرمان‌های خود دست نمی‌کشد.»

این جوان با اشاره به حضور نسل‌های مختلف در رزمایش ادامه می‌دهد: «وقتی جوانان، خانواده‌ها و سالمندان را در کنار هم می‌بینیم، شور و احساس خاصی به انسان دست می‌دهد. همه آمده‌اند تا بگویند پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند و در دفاع از ایران، گوش‌به‌فرمان رهبری هستند.»

ابوالفضل معتقد است حفظ هوشیاری و شناخت توطئه‌های دشمنان، در کنار حضور آگاهانه مردم، از عوامل مهم تقویت وحدت و انسجام ملی است.

جان فدا

جان فدا

محمد: دشمنان انقلاب به زباله‌دان تاریخ سپرده می‌شوند

محمد، از دیگر شهروندان شرکت‌کننده در رزمایش، فضای میدان شهریار را جلوه‌ای از اتحاد و وفاداری مردم به نظام جمهوری اسلامی توصیف می‌کند.

او می‌گوید: «دیدن پرچم ایران در کنار پرچم‌های محور مقاومت و شنیدن شعارهای لبیک یا خامنه‌ای، فضای ویژه‌ای ایجاد کرده است. ما آمده‌ایم اعلام کنیم که تا پای جان از ایران و آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنیم.»

محمد با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت می‌افزاید: «پیام مردم به دشمنان این است که ملت ایران هیچ‌گاه پشت نظام و انقلاب را خالی نمی‌کند. ما گوش‌به‌فرمان رهبر انقلاب هستیم و اجازه نمی‌دهیم دشمنان به اهداف خود برسند. کسانی که برای نابودی انقلاب نقشه می‌کشند، با ایستادگی ملت ایران شکست خواهند خورد و به زباله‌دان تاریخ سپرده می‌شوند.»

او حضور مردم در رزمایش را نشانه‌ای از اراده جمعی برای دفاع از استقلال کشور می‌داند و تأکید می‌کند که اتحاد و بصیرت، پاسخ ملت ایران به توطئه‌ها و تهدیدهای دشمنان خواهد بود.

جان فدا

جان فدا

رضا: تا پای جان برای دفاع از میهن آماده‌ایم

 

رضا، یکی دیگر از شهروندان پلدشت با اشاره به موقعیت مرزی شهرستان، امنیت و استقلال کشور را از ارزش‌های مهمی می‌داند که مردم برای پاسداری از آن آمادگی دارند.

او می‌گوید: «مردم پلدشت به‌خوبی می‌دانند که امنیت کشور چه اهمیت بزرگی دارد، ما امروز در میدان شهریار جمع شده‌ایم تا اعلام کنیم در کنار نظام و انقلاب هستیم و برای دفاع از میهن آمادگی داریم.»

رضا ادامه می‌دهد: «پیام ما به دشمنان این است که مردم ایران با تهدید و فشار عقب‌نشینی نمی‌کنند. ما با رهبر انقلاب تجدید بیعت می‌کنیم و در چارچوب رهنمودهای ایشان، از کشور و ارزش‌های انقلاب دفاع خواهیم کرد.»

او با تأکید بر اهمیت حضور مردم می‌افزاید: «این اجتماع نشان می‌دهد که ملت ایران در لحظه‌های حساس، متحد و استوار می‌ماند. دشمنان باید بدانند که با ملتی روبه‌رو هستند که برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور خود ایستادگی می‌کند.»

جان فدا

جان فدا

پرچم ایران و محور مقاومت؛ نماد همبستگی

یکی از جلوه‌های شاخص رزمایش جان‌فدایان در پلدشت، حضور پرچم جمهوری اسلامی ایران در کنار پرچم‌های محور مقاومت بود؛ تصویری که در فضای میدان شهریار، توجه بسیاری از حاضران را به خود جلب می‌کرد.

این پرچم‌ها در کنار شعارهای انقلابی و ابراز وفاداری مردم به رهبر انقلاب، حال‌وهوایی حماسی به مراسم بخشیده بود. شرکت‌کنندگان، این نمادها را نشانه‌ای از پایبندی به استقلال کشور، آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از جبهه مقاومت می‌دانستند.

در میان جمعیت، شعار «لبیک یا خامنه‌ای» بارها شنیده می‌شد و حاضران با ابراز وفاداری به رهبری، بر ادامه مسیر انقلاب تأکید می‌کردند. برای بسیاری از شرکت‌کنندگان، این لحظات بیانگر یک پیام مشترک بود: حمایت از نظام و انقلاب، مسئولیتی است که در شرایط حساس بیش از گذشته اهمیت پیدا می‌کند.

شور و حال مراسم، همراهی مردم و جلوه پرچم‌ها، فضای میدان را به صحنه‌ای از ابراز همبستگی تبدیل کرده بود؛ اجتماعی که در آن، حاضران بر ضرورت حفظ وحدت و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید داشتند.

جان فدا

جان فدا

پیام مردم پلدشت؛ پای نظام و انقلاب ایستاده‌ایم

آنچه در میدان شهریار به چشم می‌آمد، تنها گردهمایی گروهی از شهروندان نبود؛ صحنه‌ای از اعلام وفاداری، تجدید بیعت و تأکید بر همبستگی ملی بود.
پرچم‌های برافراشته ایران و محور مقاومت، شعارهای «لبیک یا خامنه‌ای» و حضور نسل‌های مختلف مردم، تصویری از این پیام مشترک را شکل می‌داد: ملت ایران در دفاع از کشور، نظام و انقلاب خود ایستاده است و در برابر تهدیدهای دشمنان، وحدت و آمادگی را حفظ خواهد کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=297683

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه