Friday, 27 June , 2025
17
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت خبر داد:

توزیع ۲۵۰ بسته معیشتی و نوشت‌افزار در بین نیازمندان توسط سپاه پلدشت

  • کد خبر : 286390
  • 06 مهر 1402 - 17:55
توزیع ۲۵۰ بسته معیشتی و نوشت‌افزار در بین نیازمندان توسط سپاه پلدشت
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت گفت: هم‌زمان با هفته دفاع مقدس، وحدت و بازگشایی مدارس 200 بسته معیشتی و 50 بسته نوشت‌افزار در بین نیازمندان شهرستان در حال توزیع است.

سرهنگ پاسدار موسی عطاری در گفتگو با خبرنگار آراز سسی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و هفته وحدت با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی و نوشت‌افزار گفت: هم‌زمان با هفته دفاع مقدس، وحدت و بازگشایی مدارس ۲۰۰ بسته معیشتی و ۵۰ بسته نوشت‌افزار در بین نیازمندان شهرستان در حال توزیع است.

وی تصریح کرد: در همین راستا نیازمندان توسط پایگاه‌ها در محلات مختلف شهرستان و با برنامه‌ریزی کامل شناسایی و سازماندهی شده‌اند تا این کمک‌ها به دست آنها رسانده شود.
وی اظهار کرد: ۲۰۰ بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد ریال و ۵۰ بسته نوشت‌افزار به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال در حال توزیع است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت افزود: این بسته‌ها از محل اعتبارات فرماندهی سپاه شهدا آذربایجان غربی و ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت تأمین شده است.

به گفته وی کمک به محرومان را ادامه می‌دهیم تا باری از دوش قشر آسیب‌پذیر جامعه برداشته شود و باتوجه‌به اینکه این بخش از جامعه به دلیل مشکلات اقتصادی معیشتشان با سختی می‌گذرد و همشهریان ما بیش‌ازپیش یاری می‌رسانند.

۳۱ شهریور سالروز آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان آغاز هفته دفاع مقدس در تقویم ملی نام‌گذاری شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=286390

نوشته های مشابه

06تیر
نقش رهبری بار دیگر اثبات شد
امام‌جمعه پلدشت:

نقش رهبری بار دیگر اثبات شد

06تیر
همایش شیرخوارگان حسینی در پلدشت
هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد؛

همایش شیرخوارگان حسینی در پلدشت

05تیر
اولویت ما رفع موانع تولید است
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو:

اولویت ما رفع موانع تولید است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه