شهروز گنجی زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به اهمیت ساخت مدارس در سطح شهرستان گفت: عملیات اجرایی مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز روستای قره جالو در زمینی به مساحت ۲ هزار ۶۰۰ مترمربع و با زیربنای ۴۰۰ متر از سال گذشته شروع شده است.
وی در خصوص اعتبار هزینه شده برای ساخت این مدرسه تصریح کرد: تاکنون با صرف هزینه بالغ بر ۹ میلیارد تومان از ۹۵ درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان پلدشت افزود: مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز روستای قره جالو توسط خانم الله داد خیر مدرسهساز احداث میشود و بهزودی عملیات اجرایی آن به اتمام خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ دانشآموز این روستا هم اکنون در مدارس کانکسی مشغول تحصیل هستند، اظهار کرد: با بهرهبرداری از این مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز ۸۰ دانشآموز این روستا از فضای آموزشی سالم و بهداشتی بهرهمند خواهند شد.
لازم به ذکر است فضای آموزشی سالم و بهداشتی روی سلامت جسمی و روحی دانشآموزان تأثیر مستقیم دارد. کلاسهای تهویه مناسب، پاکیزه، با نور کافی و محیط آرام، تمرکز و یادگیری را افزایش میدهند. علاوه بر این، محیط بهداشتی مانع از گسترش بیماریها و افزایش غیبتهای دانشآموزان میشود. بهداشت محیط، فرصتی را برای ارتقای عملکرد تحصیلی و توسعه فردی ایجاد میکند. دانشآموزان در محیطی بهتر، احساس راحتی و انگیزه بیشتری برای پیشرفت خواهند داشت.
یک فضای آموزشی سالم و بهداشتی روی تمامی جنبههای زندگی دانشآموزان تأثیرگذار است.
وقتی دانشآموزان در محیطی بهداشتی و پاکیزه قرار میگیرند، احساس راحتی و امنیت بیشتری دارند و این موجب افزایش انگیزه و علاقه آنها به یادگیری میشود. داشتن چنین فضایی، نهتنها به بهبود عملکرد تحصیلی کمک میکند، بلکه به رشد و توسعه فردی دانشآموزان نیز یاری میرساند.
در محیطهای آموزشی بهداشتی، دانشآموزان بهجای نگرانی در مورد سلامت خود، میتوانند تمرکز خود را بر یادگیری و رشد شخصی بگذارند؛ بنابراین، اهمیت بهرهمندی دانشآموزان از فضای آموزشی سالم و بهداشتی، فراتر از تأثیرات فوری بر یادگیری و سلامت جسمی آنهاست و شامل ارتقای کلی کیفیت زندگی و پیشرفت شخصی میشود.
انتهای خبر/