Thursday, 17 July , 2025
17
رییس شبکه دامپزشکی پلدشت خبر داد:

ایمن سازی ۶۳۰ هزار نوبت راس دام در پلدشت

  • کد خبر : 280565
  • 09 فروردین 1401 - 11:36
ایمن سازی ۶۳۰ هزار نوبت راس دام در پلدشت
رییس شبکه دامپزشکی پلدشت گفت: طی سال ۱۴۰۰بالغ بر ۶۳۰ هزار نوبت راس دام علیه بیماری مشترک دامی در این شهرستان ایمن سازی شده اند.

جبرئیلی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به ایمن سازی دام ها گفت: طی سال ۱۴۰۰بالغ بر ۶۳۰ هزار نوبت راس دام علیه بیماری مشترک دامی در این شهرستان ایمن سازی شده اند.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۱۴ هزار و ۷۳۰ نوبت دام سنگین علیه بیماری شاربن گاوی، لمپی اسکین، تب برفکی، گاوی و بروسلوز و همچنین ۶۱۵هزار و ۱۴۲ راس دام سبک علیه بیماری های آبله، شاربن، تب برفکی، بروسلوز بره و بزغاله و طاعون نشخوارکنندگان کوچک ایمن سازی شدند.
رییس شبکه دامپزشکی پلدشت افزود: طی سال گذشته یک هزار و ۶۷۷ قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری واکسینه شده و برای ۲۷۰ نفر آموزش چهره به چهره برمبنای بیماری زئونوز(مشترک) با محوریت بروسلوز (تب مالت) برگزار گردید.
جبرئیلی گفت: ایمن سازی دام ها علیه انواع بیماری دامی در این شهرستان با بهره گیری از توان بخش دولتی و خصوصی انجام شده است.
وی از دامداران خواست در صورت مشاهده هر گونه بیماری دامی با شماره تلفن های ۳۴۲۸۲۸۶۰ و ۳۴۲۸۵۱۷۷ شبکه دامپزشکی پلدشت تماس حاصل کنند.
لازم بذکر است شهرستان پلدشت دارای بیش از ۲۴۰هزار راس دام سبک و ۶ هزار راس دام سنگین است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=280565

نوشته های مشابه

26تیر
پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن هندوانه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدشت خبر داد:

پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن هندوانه

25تیر
رقابت ۲۴۱ داوطلب کنکوری در پلدشت
مدیر آموزش‌وپرورش پلدشت خبر داد:

رقابت ۲۴۱ داوطلب کنکوری در پلدشت

25تیر
روش مناظره با دشمن مسلمان
نامه هفتاد و هفتم نهج‌البلاغه؛

روش مناظره با دشمن مسلمان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه