Saturday, 19 April , 2025
2
به مناسبت هفته بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت گرفت؛؛

افتتاح ۳۰ واحد مسکن روستایی در پلدشت

  • کد خبر : 294839
  • 27 فروردین 1404 - 4:00
افتتاح ۳۰ واحد مسکن روستایی در پلدشت
همزمان با هفته بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۳۰ واحد مسکن مقاوم‌سازی شده روستایی در شهرستان پلدشت به بهره‌برداری رسیده و تحویل متقاضیان شد. 

محمدرضا ممی زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به افتتاح مسکن مقاوم‌سازی روستایی گفت: امروز به صورت همزمان ۳۰ واحد مسکن مقاوم‌سازی روستایی در شهرستان پلدشت افتتاح شد.

وی بیان کرد: برای اجرا و مقاوم سازی این واحدهای مسکونی ۳۱۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان پلدشت افزود: ۱۰۵ میلیارد ریال از این اعتبارات به صورت تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده و ۲۱۰ میلیارد ریال نیز آورده شخصی متقاضیان مسکن روستایی بوده است.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان پلدشت خاطر نشان کرد: این پروژه ها با هدف ارتقای کیفیت زندگی روستاییان و افزایش مقاومت مساکن روستایی در برابر حوادث طبیعی به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

مسکن به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای انسانی، نقشی حیاتی در تأمین امنیت، رفاه و آسایش افراد جامعه دارد، در مناطق روستایی، خانه‌ها نه‌تنها به‌عنوان محل زندگی، بلکه به‌عنوان بخشی از فرهنگ، تاریخ و هویت ساکنان آن شناخته می‌شوند، با این حال مسکن روستایی در ایران و بسیاری از کشورهای درحال‌توسعه، به دلیل ساختارهای سنتی و عدم توجه به اصول مقاوم‌سازی، با چالش‌هایی جدی مواجه است.

مقاوم‌سازی مسکن روستایی نه‌تنها برای حفاظت از جان و مال ساکنان این مناطق ضروری است، بلکه تأثیرات گسترده‌ای بر توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد.

مهم‌ترین هدف از مقاوم‌سازی مسکن، حفاظت از جان ساکنان در برابر خطرات ناشی از بلایای طبیعی است. زلزله‌های مخربی که در سال‌های گذشته در ایران رخ داده، نشان‌دهنده نیاز فوری به مقاوم‌سازی مسکن روستایی است. با افزایش مقاوم‌سازی، می‌توان از تلفات جانی و خسارات مالی گسترده جلوگیری کرد.

مقاوم‌سازی مسکن روستایی نه‌تنها از وقوع خسارت‌های بزرگ جلوگیری می‌کند، بلکه هزینه‌های بازسازی پس از بلایا را نیز کاهش می‌دهد. این امر به صرفه‌جویی در منابع مالی کشور و روستاها کمک می‌کند.

مقاوم‌سازی مسکن باعث ایجاد فرصت‌های شغلی در بخش ساخت‌وساز می‌شود. همچنین، استفاده از مصالح محلی و بهره‌گیری از نیروی کار بومی، به رونق اقتصاد روستاها کمک می‌کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=294839

نوشته های مشابه

30فروردین
ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد
فرماندار پلدشت خبر داد:

ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد

29فروردین
تجمع مردم پلدشت در حمایت از مردم مظلوم غزه
هم‌زمان با سراسر آذربایجان غربی برگزار شد،

تجمع مردم پلدشت در حمایت از مردم مظلوم غزه

29فروردین
همبستگی راه مقابله با جنایات غزه است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه