سامر اسدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به فصل برداشت هندوانه در پلدشت گفت: طبق پیشبینیها از اراضی زیر کشت هندوانه در این شهرستان ۲۴ هزار تُن برداشت و روانه بازار مصرف میشود.
وی تصریح کرد: در سال جاری ۳۰۰ هکتار اراضی این شهرستان زیر کشت هندوانه رفته است و هندوانه کاران در اراضی کشاورزی پلدشت از هر هکتار ۷۰ تن محصول برداشت میکنند.
وی با بیان اینکه برداشت هندوانه در این شهرستان از نیمه دوم تیر آغاز شده و تا یک ماه ادامه دارد، اظهار کرد: این شهرستان با داشتن اراضی مرغوب بهعنوان یکی از قطبهای تولید محصولات جالیزی در سطح کشور به شمار میرود.
مدیر جهاد کشاورزی پلدشت با اشاره به اینکه تمامی محصول هندوانه در پلدشت بهصورت طیف نواری آبیاری انجام میشود، افزود: آبیاری در این شهرستان قبل از اجرای این طرح بهصورت سنتی بود؛ ولی در حال حاضر ۱۰۰ درصد از اراضی هندوانه بهصورت طیف نواری بوده کشت شده است.
اسدی با بیان اینکه در روش آبیاری به روش طیف حدود ۷۰ صد در مصرف آب صرفهجویی میشود، گفت: کاهش مصرف آب، کنترل علفهای هرز، کاهش نیروی کار و هزینههای زراعی از مزایای این روش آبیاری است و ۲۰ درصد در راندمان تولید مؤثر است.
هندوانه دشت شیبلو به دلیل طعم خوش و کیفیت بالای آن در کشور معروف شده است؛ دشت شیبلو در شمال آذربایجان غربی و در شهرستان پلدشت قرار دارد.
شهرستان پلدشت در تولید هندوانه یکی از مهمترین شهرهای تولیدکننده این محصول در آذربایجان غربی به شمار میرود، شهرستان پلدشت دارای اراضی باکیفیت و پتانسیل بالایی در کشت محصولات متنوع دارد و دشت شیبلوی این شهرستان یکی از بزرگترین مناطق کشت محصول در پلدشت و شمال غرب کشور است.
پلدشت در شمال آذربایجان غربی و در ساحل رودخانه ارس واقع شده است که دارای دشتهای وسیع و مناسبی برای کشاورزی است.
این منطقه به دلیل خاک حاصلخیز و آب کشاورزی یکی از مناطق مهم کشاورزی در آذربایجان غربی است.
انتهای خبر/