امید حیدرپور در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به کشت گندم و جو گفت: سال زراعی جدید طبق ابلاغ سازمان جهاد کشاورزی بیش از هفت هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت محصول گندم و جو رفته است که باتوجهبه مدیریت مصرف آب نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش کشت را داشتیم.
وی تصریح کرد: امسال گندمکاران این شهرستان بیش از چهارهزار و ۲۰۰ هکتار اراضی آبی و سه هزار هکتار اراضی دیمی را به کشت گندم و جو اختصاص دادند.
مدیر جهاد کشاورزی شوط در خصوص حمایت از گندمکاران افزود: در جهت حمایت گندمکاران منطقه بیش از ۲۵۰ تن انواع کود و ۳۸۰ تن بذرهای اصلاح شده بین کشاورزان توزیع شد.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات به کشاورزان اظهار کرد: امسال در جهت حمایت از گندمکاران شهرستان ۵۰ میلیارد ریال برای مکانیزهکردن ادوات کشاورزی در قالب تسهیلات بانکی اختصاص یافت.
حیدرپور گفت: سرمایه در گردش جهت خرید کود و بذرهای اصلاح شده بیش از ۴۵ میلیارد ریال سرمایه در اختیار کشاورزان قرار داد.
وی در خصوص افزایش راندمان تولید در زمان برداشت محصول تصریح کرد: امسال تعداد ۱۰ کارشناس جهت ارائه برنامههای ترویجی در اختیار کشاورزان منطقه قرار دادیم.
مدیر جهاد کشاورزی شوط افزود: متوسط برداشت گندم و جو از اراضی کشاورزی این شهرستان ۲ تن در هر هکتار بوده که با انجام عملیات ترویجی شاهد افزایش ۵۰ درصدی در تولید گندم و جو خواهیم بود.
وی اظهار کرد: طبق پیشبینی کارشناسان جهاد کشاورزی، کشاورزان شهرستان شوط خواهند توانست ۲۰ هزار تن گندم برداشت نمایند.
کاشت گندم یکی از مهمترین مراحل تولید این محصول استراتژیک در کشاورزی محسوب میشود. باتوجهبه اهمیت گندم بهعنوان یکی از منابع اصلی غذایی بشر، شناخت مراحل کاشت گندم به ترتیب و نحوه صحیح انجام این فرایند، به بهبود عملکرد و کیفیت محصول کمک شایانی میکند.
گندم بهعنوان یکی از محصولات پرطرفدار در جهان شناخته میشود و سطح وسیعی از مزارع کشور نیز به کاشت گندم اختصاص دارد. با رعایت اصول کاشت گندم میتوانید بازدهی را تا چندبرابر افزایش دهید.
انتهای خبر/