به گزارش آراز سسی، شهید ناصر ثریا روز سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۴۲ در روستای علینظر پلدشت به دنیا آمد و در دوشنبه ۱۷ مرداد ماه ۱۳۹۰ در جاده مرزی ماکو به بورالان به شهادت رسید.
جمیله ثریا در گفتگو با خبرنگار آرازسسی در خصوص دوران کودکی و نوجوانی برادر شهیدش گفت: آقا ناصر از کودکی فردی مهربان، شوخ طبع و مذهبی بود.
وی تصریح کرد: پدرمان در مراسم شبیه خوانی نقش علی اکبر رو بازی می کرد و از مداحان هیئت علی نظر بود، شهید نیز مداحی را از پدرمان به ارث برده بود.
خواهر شهید ثریا گفت: در دوران کودکی و نوجوانی برای تحصیل همراه آقا ناصر در شهر پلدشت منزلی را اجاره و مشغول تحصیل شدیم.
به گفته وی شهید بعد از اتمام تحصیلات خود برای یاد گرفتن حرفه مکانیکی و تعمیرات ماشین آلات سنگین عازم شهر شیراز شد و بعد از یاد گرفتن این حرفه به پلدشت برگشت.
ثریا با اشاره به چگونگی اعزام شهید به خدمت مقدس سربازی گفت: شهید ثریا در در موقع جنگ عازم خدمت مقدس سربازی شد و در منطقه عملیاتی سومار مشغول به خدمت شد.
وی تصریح کرد: آقا ناصر عاشق شهادت بود و زمان هایی که به زیارت مکان های متبریک می رفت اولین خواسته اش این بود که به درجه رفیع شهادت نایل شود.
خواهر شهید ثریا افزود: شهید همکاری نزدیکی با نیروهای نظامی و انتظامی داشت و هرموقع که تجهیزات و سیستم گرمایشی پادگانی با مشکل برمیخورد بدون چشم داشتی سریعا آنها را درست می کرد.
ثریا در خصوص نحوه شهادت برادر شهیدش اظهار کرد: روزی شهید برای تعمیرات به یکی از پادگان های مرزی رفته بود که موقع برگشت با زبان روزه و به همراه ۴ نفر دیگر از ماموران در کمین دشمن افتاده و به فیض شهادت نایل گشتند.
وی در خصوص نحوه مراسم تشییع تصریح کرد: مردم چنان استقبال پرشوری کردند که قابل وصف نبود.
خواهر شهید با اشاره به بچه هیئتی بودن برادر شهیدش افزود: شهید ثریا همیشه در هیئت عزداری روستا حاضر شده و روزی مداحی را ترک نمیکرد.
به گفته وی یا حسین گفتن شرط نیست بلکه با حسین ماندن شرط است.
انتهای پیام/