محمدرضا دربندی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به تردد کامیونها از پایانه مرزی پلدشت طی هفتماهه سال ۱۴۰۳ گفت: گمرک صنم بلاغی پلدشت مرز ارتباطی کشور ایران با کشور آذربایجان بوده که به طور میانگین روزانه ۱۸۱ دستگاه کامیون از این مرز تردد میکند.
وی در خصوص صادرات کالا تصریح کرد: چهارهزار و ۵۲۵ تن کالای ایرانی و ترانزیتی به مقصد کشورهای آسیایی و اروپایی صادر شده است.
مدیر پایانه مرزی پلدشت با اشاره به میزان تردد از این مرز افزود: سال ۱۴۰۳ تعداد ۳۹ هزار و ۱۳۵ دستگاه ناوگان باری از پایانه مرزی پلدشت تردد کرده است که از رشد ۱۹ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است.
وی تصریح کرد: خروجی کامیونهای ایرانی نسبت به سال گذشته ۲۰ دستگاه کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: با توسعه زیرساختها و ارتقا کیفی خدمات، آمار ترانزیت و تردد ناوگان باری بیش از گذشته روند صعودی به خود میگیرد.
مدیر پایانه مرزی پلدشت افزود: نظارت ویژه بر عملکرد شرکتهای حملونقل انجام میشود و شهروندان میتوانند هرگونه شکایات خود را از طریق سامانه ۱۴۱ برای رسیدگی به اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان اطلاع دهند.
لازم به ذکر است منطقه آزاد ماکو باتوجهبه مرزی بودن از دو گمرک بازرگان و پلدشت برخوردار است.
پلدشت یکی از شهرستانهای مرزی شمال آذربایجان غربی و هم مرز با جمهوری خودمختار نخجوان است؛ شهرستان مرزی پلدشت در بین دو دشت شیبلو و زنگنه قرار دارد.
پل مرزی پلدشت و شاه تختی در مرز ایران و جمهوری خودمختار نخجوان با عنوان “پل دوستی” در سال ۱۳۸۶ افتتاح شد و تردد بین دو سوی مرز از طریق این پل انجام میگیرد.
پایانه مرزی پلدشت یکی از مهمترین مرزهای زمینی کشور بهعنوان مرز جایگزین برای پایانه مرزی بازرگان به شمار میرود و در زمان پیک ترافیک مرز بازرگان بهعنوان جایگزین برای برخی ناوگان به مقصد کشورهای اروپایی نیز به شمار میرود.
انتهای خبر/