حمید نصیری اقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، با اشاره به جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت در ماکو گفت: ۶۵ درصد جمعیت ماکو تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی تصریح کرد: بیش از ۵۸ هزار نفر از دهکهای درآمدی پایین، بهصورت رایگان از خدمات بیمهای بهرهمندند.
رئیس اداره بیمه سلامت ماکو در خصوص اجرای طرح پزشک خانواده افزود: طرح پزشک خانواده برای چهارهزار و ۴۸۷ نفر و استقرار نظام ارجاع با مشارکت ۶ پزشک در مناطق شهری و ۶ مرکز جامع سلامت در مناطق روستایی برای جمعیتی بالغ بر ۴۷ هزار نفر اجرا میشود.
وی در خصوص خدمات ویژه بیمه سلامت اظهار کرد: خدمات ویژه بیمه سلامت در حوزه درمان ناباروری، بیماران خاص، مادران باردار، کودکان زیر ۵ سال و افراد دارای معلولیت، از قرارداد با ۳ مرکز توانبخشی و پوشش بیش از ۱۰۰ معلول است.
نصیری اقدم گفت: راهاندازی سامانه الکترونیکی تمدید قرارداد با مراکز درمانی، پوشش بیمهای مراکز ترک اعتیاد و اجرای تعرفهگذاری خدمات پرستاری از دیگر اقدامات این اداره است.
اجرای بیمه سلامت یکی از ستونهای اصلی در توسعه اجتماعی و اقتصادی هر جامعهای محسوب میشود، این نوع بیمه با فراهمساختن دسترسی عادلانه به خدمات درمانی، نقش کلیدی در بهبود سلامت عمومی، افزایش بهرهوری نیروی انسانی و کاهش فقر ایفا میکند.
بیمه سلامت با پوشش هزینههای درمان، این امکان را فراهم میسازد که افراد صرفنظر از موقعیت مالی، به خدمات پزشکی باکیفیت دسترسی داشته باشند. این امر بهویژه برای اقشار آسیبپذیر، کودکان، سالمندان و افراد کمدرآمد بسیار حیاتی است.
بیمه سلامت یکی از ابزارهای کاهش فاصله طبقاتی است. با ارائه خدمات پزشکی برای همه، شکاف بین گروههای اجتماعی کاهشیافته و همبستگی اجتماعی تقویت میشود.
توسعه و اجرای صحیح بیمه سلامت نهتنها سلامت فردی را تضمین میکند؛ بلکه پایهای برای پیشرفت اجتماعی، افزایش عدالت و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان فراهم میسازد.
انتهای خبر/