Saturday, 13 June , 2026
20

صعود نگران‌کننده کرونا در پلدشت/ آمار فوتی‌ها در پلدشت به 12 نفر رسید

  • کد خبر : 276052
  • 05 نوامبر 2020 - 12:29
صعود نگران‌کننده کرونا در پلدشت/ آمار فوتی‌ها در پلدشت به 12 نفر رسید

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت گفت: متاسفانه تاکنون 12 نفر از همشهریان به علت ابتلا به کرونا ویروس فوت کرده اند.

مهدی شاهی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به آخرین وضعیت پلدشت در خصوص کرونا ویروس گفت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در پلدشت به 554 نفر رسیده است.

 

وی تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون 353 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ترخیص شده اند.

 

وی اظهار کرد: 6 نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بیمارستان تحت مراقبت بوده و 183 نفر نیز در قرنطینه خانگی قرار دارند.

 

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت افزود: متاسفانه تاکنون 12 نفر از همشهریان به علت ابتلا به کرونا ویروس فوت کرده اند.

 

شاهی گفت: همانطور که بارها اعلام کرده ایم، این بیماری فعلا هیچگونه دارو و واکسن قطعی ندارد و عاجزانه از مردم خواهش می کنیم تا پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت افزود: استفاده از ماسک، شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله اجتماعی بهترین راه پیشگیری از ویروس منحوس است.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=276052

نوشته های مشابه

13سپتامبر
نتیجه بدرفتاری با مردم
حکمت سی و پنجم نهج‌البلاغه؛

نتیجه بدرفتاری با مردم

09سپتامبر
توزیع ۱۰۰ بسته آموزشی در پلدشت
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت خبر داد:

توزیع ۱۰۰ بسته آموزشی در پلدشت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.

ای رسانه