Tuesday, 8 July , 2025
20

۱۶ شهرستان آذربایجان‌غربی همچنان در وضع قرمز کرونایی است

  • کد خبر : 278763
  • 27 شهریور 1400 - 8:49
۱۶ شهرستان آذربایجان‌غربی همچنان در وضع قرمز کرونایی است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر، ۱۶ شهر استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد و تغییری نسبت به هفته گذشته پیدا نکرده است.

به گزارش آراز سسی، علی مصطفوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طبق آخرین بررسی ها، ارومیه به همراه ماکو، شوط، سلماس، چایپاره، چالدران و خوی در شمال و همچنین میاندوآب، مهاباد، بوکان، نقده، اشنویه، پیرانشهر، سردشت، تکاب و شاهین دژ در جنوب استان وضعیت قرمز کرونایی دارند.

 

وی اضافه کرد: پلدشت تنها شهرستان با وضعیت نارنجی کرونایی در آذربایجان غربی است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: وضعیت همه شهرهای استان از ششم شهریور امسال به مدت ۲ هفته قرمز بود و همچنان البته تعداد بیماران بستری در آذربایجان غربی بیش از ۲ هزار نفر است.

 

مصطفوی با اعلام هشدار جدی نسبت به ضرورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی اظهار کرد: استفاده از ماسک و پرهیز از تجمع به ویژه اجتناب از سفرهای غیرضروری در همه استان از جمله مهمترین اقداماتی است که باید رعایت شود.

 

وی افزود: فرمانداران و مدیران دستگاه های مرتبط نیز نسبت به اجرای محدودیت های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا متناسب با وضعیت شهرها از جمله دورکاری ادارات، ترددهای شبانه و فعالیت صنوف اهتمام ویژه داشته باشند.

 

آذربایجان غربی ۱۷ شهرستان دارد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=278763

نوشته های مشابه

18تیر
اجتماع عزاداران منطقه آزاد ماکو در پلدشت
هم‌زمان با ۱۲ محرم صورت گرفت؛

اجتماع عزاداران منطقه آزاد ماکو در پلدشت

17تیر
اجرای طرح زیپ‌لاین در ماکو
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ماکو خبر داد:

اجرای طرح زیپ‌لاین در ماکو

17تیر
روش برخورد با پدیده فرار
نامه هفتادم نهج‌البلاغه؛

روش برخورد با پدیده فرار

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه