Thursday, 17 April , 2025
12
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران خبر داد:

گازرسانی به ۷۰۰ هزار خانوار روستایی

  • کد خبر : 285025
  • 22 خرداد 1402 - 11:52
گازرسانی به ۷۰۰ هزار خانوار روستایی
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: در صورت تخصیص اعتبارات لازم آماده اجرای طرح گازرسانی به ۷۰۰ هزار خانوار روستایی در سطح کشور هسیم.

به گزارش آراز سسی، مجید چگینی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مربوط به گاز شهرستان های ماکو، پلدشت و شوط گفت: در صورت تخصیص اعتبارات لازم آماده اجرای طرح گازرسانی به ۷۰۰ هزار خانوار روستایی در سطح کشور هسیم.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها و عملیات هایی که در سطح استان آذربایجان غربی در حال اجرا است این استان را استان سبز اعلام می‌کنیم.

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران افزود: هم اکنون ۹۸ درصد از شهرها  و ۸۸ درصد از روستاهای کشور از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

روستاهای محروم پلدشت و ماکو گازرسانی می‌شود

محمد علی‌پور با تأکید بر گازرسانی به ۴۴ روستای پلدشت و ماکو خبر داد و گفت: هزینه گازرسانی به این روستاها به دلیل سنگلاخی و صعب‌العبور بودن بسیار بالا است.

وی تصریح کرد: هزینه گازرسانی به هر علمک در شرایط عادی بالغ بر ۴۵۰ میلیون ریال بوده که در شرایط سنگلاخی بالغ بر ۲ میلیارد ریال است.

نماینده مردم ماکو، چالدران، شوط و پلدشت در مجلس شورای اسلامی افزود: طی فاز ۲ الی ۳ساله همه روستاهای محروم از این نعمت الهی برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=285025

نوشته های مشابه

28فروردین
همه در بازسازی عتبات‌عالیات شریک باشیم
مسئول ستاد بازسازی عتبات‌عالیات آذربایجان غربی خبر داد؛

همه در بازسازی عتبات‌عالیات شریک باشیم

27فروردین
افتتاح ۳۰ واحد مسکن روستایی در پلدشت
به مناسبت هفته بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت گرفت؛؛

افتتاح ۳۰ واحد مسکن روستایی در پلدشت

26فروردین
اقتدار ایران، لرزه بر رژیم غاصب انداخت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه