به گزارش آراز سسی، حسن جلالی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برداشت سیب زمینی در چالدران گفت: امسال سیب زمینی کاران این شهرستان ۲۲ هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف میکنند و سطح زیر کشت این محصول در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: کار برداشت محصول سیب زمینی در چالدران از مهرماه آغاز و تا آبان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه امسال سطح کشت این محصول در شهرستان ۷۵۰ هکتار بوده، اظهار کرد: به طور متوسط از هر هکتار۳۰ تن برداشت می شود، که پیش بینی تولید سیب زمینی در سالجاری ۲۲ هزار تن است.
مدیر جهاد کشاورزی چالدران افزود: داشتن زمینهای حاصلخیز، آب و هوای مناسب و مساعد باعث شده شهرستان چالدران به عنوان قطب اول سیب زمینی استان قرار گیرد.
به گفته وی ارقامی که امسال سیب زمینی کاران این شهرستان اقدام به کشت آن کرده اند، شامل “آگریا بامبا”، “ساتینا” و ۲ رقم جدید اصلاح شده “بیلوا” و “جلی” است.
جلالی گفت: ۴۰۰ نفر از کشاورزان این شهرستان در تولید سیب زمینی مشغول فعالیت هستند و ۷۰ درصد از تولیدات سیب زمینی کاران به شهرستانهای استان و استانهای همجوار ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی چالدران افزود: در این شهرستان کشاورزان از بذرهای اصلاح شده سیب زمینی استفاده می کنند و تمام مراحل تولید این محصول به صورت مکانیزه انجام می شود.
انتهای پیام/