علی خدابخش در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به طرح جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان غربی و کردستان گفت: اوایل سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم برای رفع این تنش آبی در روستاهای آذربایجان غربی و کردستان تفاهمنامهای مابین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت نیرو به امضا رسید تا مشکلات آب آشامیدنی روستاهایی که با تنش آبی مواجه هستند حل و آب پایدار آنها را تأمین کنند.
وی تصریح کرد: طرح امام حسن مجتبی (ع) از سه سال پیش برای رفع تنش آبی در ۵۴۸ روستای آذربایجان غربی و کردستان شروع شده است و تاکنون با صرف هزینه بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان از ۵۰ درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است که در صورت تخصیص اعتبار عملیات آبرسانی به این روستاها در سال آینده به اتمام میرسد.
معاون مردمیاری و محرومیتزدایی قرارگاه حمزه سید الشهداء (ع) افزود: تعداد ۳۷۹ روستا در استان آذربایجان غربی و ۱۶۹ روستا در استان کردستان قرار دارد.
وی اظهار کرد: با بهرهبرداری از جهاد آبرسانی در استانهای آذربایجان غربی و کردستان بیش از ۶۵ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۱۸۵ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهرهمند میشوند.
پیشرفت ۸۵ درصدی جهاد آبرسانی در پلدشت
سرهنگ پاسدار موسی عطاری با اشاره به جهاد آبرسانی گفت: تاکنون برای اجرای این طرح در روستاهای شهرستان پلدشت بالغ بر یکصد میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و این طرح از ۸۵ درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است.
حل تنش آبی ۲۷ روستای پلدشت
رعنا قربانی فرماندار پلدشت با اشاره به اهمیت جهاد آبرسانی در پلدشت گفت: با اجرای این طرح ۲۷ روستا از روستاهای شهرستان پلدشت که با تنش آبی مواجه بودند مشکل آب آشامیدنی آنها رفع میشود.
آب شرب یکی از مهمترین نیازهای بشر برای زندگیکردن است و به دلیل حفظ سلامتی، تأمین نیازهای روزانه، کشاورزی و صنعت و حفظ محیطزیست از اهمیت بالایی برخوردار است.
حیات دنیا به آب بستگی دارد برای این امر باید مصرف خود را بهینه و اصولی انجام دهیم.
همه ما نقش مهمی در تأمین آب شرب داریم و میتوانیم با مصرف بهینه کمکحال ادارات متولی این امر شویم.
انتهای خبر/