حسین شیردل در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به آمادگی این آزمایشگاه برای انعقاد قرارداد کنترل کیفی با شرکتهای مختلف گفت: آزمایشگاه همکار غذا و دارو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی ماکو موفق شد در آخرین کمیته تأیید صلاحیت سازمان غذا و دارو در آبان ۱۴۰۲ پروانه بهرهبرداری اخذ کند.
وی تصریح کرد: آزمایشگاه با بهرهگیری از دانش فنی اعضای هیئتعلمی و کارکنان دانشگاه توانسته بهعنوان مسئول فنی در دامنههای فلزات سنگین سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیم در مواد غذایی و آزمونهای شیمی کلاسیک و میکروبشناسی عمومی برای نوشیدنیهای گازدار و بدون گاز، انواع بیسکویت، کیک، کلوچه و ویفر فعالیت کند.
مدیر آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو افزود: این آزمایشگاه علاوه بر دامنه فعالیت ذکرشده میتواند با شرکتهای مختلف تولیدکننده مواد غذایی قراردادهای کنترل کیفی انعقاد کند و در این راستا اکنون با دو کارخانه تولیدی قرارداد دارد.
وی اظهار کرد: آزمایشگاه با توجه تجهیزات بسیار پیشرفته موجود امکان توسعه دامنه فعالیت برای انواع مختلف مواد غذایی را دارا است.
شیردل گفت: آزمایشگاه همکار غذا و دارو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی ماکو برای افزایش دامنه فعالیت و امکان همکاری با سازمانهای مختلف نظارتی در حال پیادهسازی الزامات استاندارد ۱۷۰۲۵ است.
آزمایشگاههای غذا و دارو، سنگ بنای یک سیستم سلامت کارآمد و اقتصاد پویا هستند. این آزمایشگاهها با انجام آزمایشهای دقیق بر روی مواد غذایی، داروها و محصولات آرایشی و بهداشتی، نقش حیاتی در حفاظت از سلامت جامعه و اطمینان از کیفیت محصولات ایفا میکنند.
آزمایشگاهها با بررسی کیفیت مواد اولیه، فرآیند تولید و محصول نهایی، از تطابق محصولات با استانداردهای ملی و بینالمللی اطمینان حاصل میکنند.
محصولات با کیفیت و ایمن، اعتماد مصرفکننده را جلب کرده و به افزایش تقاضا و صادرات محصولات کمک میکنند.
آزمایشگاههای غذا و دارو با انجام آزمایشهای دقیق و تخصصی، نقش کلیدی در حفظ سلامت جامعه، ارتقای کیفیت زندگی و توسعه اقتصادی ایفا میکنند، سرمایهگذاری در این حوزه، سرمایهگذاری در آیندهای سالمتر و پویاتر است.
انتهای خبر/