محسن جلیل زاده در گفتگو با خبرنگار آراز سسی در خصوص ماه رمضان و ایام روزه داری گفت: بدن ما به ویژه دستگاه گوارش در وعده افطار در حالت استراحت کامل قرار دارد، بنابراین هنگام افطار بایستی از مواد غذایی استفاده شود که به طور ناگهانی به دستگاه گوارش فشار وارد نشود.
وی تصریح کرد: در هنگام افطار نیاز فوری به مایعات و منابع انرژی زا وجود دارد و این نیاز برای سلول های زنده مخصوصا مغز و سلول های عصبی بارزتر است.
رییس مرکز بهداشت پلدشت افزود: باز کردن روزه با شیر، آب ولرم، خرما، عسل، کشمش و به تدریج استفاده از مواد غذایی سبک مانند نان، پنیر، گردو، یا سوپ که فشار چندانی به معده وارد نکند واجب است.
جلیل زاده گفت: پرهیز از پرخوری و زیاده روی در مصرف غذاهای پرچرب و شیرین چون نان خامه ای، زولبیا، حلوا و شوله زرد، زیرا باعث سوزش سردل، اضافه وزن و عطش شدید می شود که اغلب این تشنگی با نوشیدن مقدار زیاد نوشیدنی های سرد جبران می شود.
وی اظهار کرد: از مصرف مقدار زیاد شیرینی ها، شکر، شربت، نوشابه گازدار در وعده افطار پرهیز شود.
رییس مرکز بهداشت پلدشت افزود:بین افطار و صرف شام یک فاصله زمانی حدود یک ساعت در در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را آماده غذاهای پرحجم تر کند.
انتهای پیام/