سیما جبرئیلی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به تب کریمه کنگو گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری تب دار حاد است که بوسیله کنه، کشتار دام های آلوده و تماس افراد با خون و سایر بافت های آلوده دام ها انتقال می یابد.
وی با اشاره به فصل گرما و افزایش شیوع این بیماری تصریح کرد: سمپاشی دام ها، اماکن دامی، تجهیز کشتارگاه های دام به سردخانه نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی از راه های کنترل و پیشگیری این بیماری است.
وی اظهار کرد: از نکات حساس و خطرناک این بیماری کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فردی فروش گوشت است.
رییس شبکه دامپزشکی پلدشت با اشاره به اینکه مورد مثبتی تا به الان در شهرستان گزارش نشده است، افزود: شهروندان عزیز گوشت را تنها از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و تلفن ۳۴۲۸۵۱۷۷ آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است.
انتهای پیام/