سامر اسدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشهای کشاورزی در سطح شهرستان پلدشت گفت: رزمایش سراسری پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشهای کشاورزی همزمان با سراسر کشور در شهرستان پلدشت آغاز شد.
وی تصریح کرد: این پایشها از ۹ واحد داروخانهای گیاهپزشکی در این شهرستان در حال اجرا است.
مدیر جهاد کشاورزی پلدشت در خصوص اهداف اجرای این رزمایش افزود: هدف از رزمایش پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشهای کشاورزی، ساماندهی زنجیره توزیع و کنترل واحدهای عرضهکننده آفتکشهای کشاورزی است.
وی در خصوص مدت اجرای این رزمایش اظهار کرد: رزمایش با حضور چهار مأمور نظاممهندسی جهاد کشاورزی و اماکن عمومی نیروی انتظامی به مدت سه روز اجرا میشود.
پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشهای کشاورزی یکی از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت عمومی، حفاظت از محیطزیست و اطمینان از کیفیت محصولات کشاورزی است.
مصرف محصولات کشاورزی که بهدرستی آفتکشی نشدهاند میتواند منجر به مشکلات جدی سلامتی شود، پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشها اطمینان میدهد که محصولات ارائه شده به کشاورزان مطابق با استانداردهای بهداشتی و ایمنی هستند و خطرات احتمالی به حداقل میرسد.
استفاده نادرست یا بیش از حد از آفتکشها میتواند اثرات مخربی بر محیطزیست داشته باشد، مواد شیمیایی موجود در آفتکشها ممکن است به منابع آب زیرزمینی نفوذ کنند یا باعث آلودگی خاک و کاهش تنوع زیستی شوند، پایش دقیق واحدهای عرضهکننده آفتکشها کمک میکند تا از توزیع و استفاده نامناسب از این مواد جلوگیری شود و به حفاظت از محیطزیست کمک شود.
استفاده صحیح و بهینه از آفتکشها میتواند به افزایش بهرهوری محصولات کشاورزی کمک کند، با پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشها، کشاورزان مطمئن میشوند که از بهترین و مناسبترین آفتکشها برای محصولات خود استفاده میکنند، این امر به کاهش هزینههای تولید و افزایش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی منجر میشود.
در بسیاری از کشورها، قوانین و مقررات دقیقی برای تولید، توزیع و استفاده از آفتکشها وجود دارد، پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشها اطمینان میدهد که این واحدها مطابق با قوانین و مقررات ملی و بینالمللی عمل میکنند و تخلفات احتمالی شناسایی و برخورد میشود.
پایش واحدهای عرضهکننده آفتکشهای کشاورزی یک اقدام ضروری برای تضمین سلامت عمومی، حفاظت از محیطزیست و بهبود بهرهوری کشاورزی است، این پایشها به کاهش خطرات مرتبط با استفاده از آفتکشها، افزایش اعتماد عمومی به محصولات کشاورزی و بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان کمک میکند.
انتهای خبر/