Sunday, 6 April , 2025
1
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خبر داد:

جریمه ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در ماکو

  • کد خبر : 294788
  • 17 فروردین 1404 - 3:29
جریمه ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در ماکو
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی گفت: پرونده متخلف ارزی به دلیل عمل‌نکردن به تعهدات ارزی در قبال دریافت ۲۲۳ هزار و ۳۶۲ یورو به ارزش ۶۹ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریال در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ماکو رسیدگی شد.

حسین نجف‌زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به محکومیت ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در شهرستان ماکو گفت: پرونده متخلف ارزی به دلیل عمل‌نکردن به تعهدات ارزی در قبال دریافت ۲۲۳ هزار و ۳۶۲ یورو به ارزش ۶۹ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریال در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ماکو رسیدگی شد.
وی تصریح کرد: شعبه رسیدگی‌کننده با بررسی پرونده و ارائه‌نکردن اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر اعاده عین ارز تعهد نشده به میزان ۲۲۳ هزار و ۳۶۲ یورو به سیستم بانکی و محرومیت از فعالیت بازرگانی و تعلیق کارت بازرگانی به مدت ۶ ماه به پرداخت ۱۳۸ میلیارد و ۵۲۸ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۲ برابر میزان ریالی ارز تعهد نشده محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: بازرسان واحد ارزی مدیریت بانک سپه استان گزارش تخلف را در بازرسی از اسناد و مدارک بانکی مربوط به دریافت ارز در قبال واردات کالا به کشور کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
تخلفات ارزی و عمل‌نکردن به تعهدات ارزی از چالش‌های جدی در اقتصاد هر کشوری به شمار می‌رود، این پدیده می‌تواند به بحران‌های اقتصادی، کاهش اعتماد عمومی و ایجاد اختلال در سیستم مالی و تجاری کشور منجر شود.
تخلفات ارزی معمولاً شامل سوءاستفاده از منابع ارزی کشور، عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات، ورود ارز قاچاق یا استفاده از ارزهای تخصیصی در امور غیرمرتبط است که همه این موارد تأثیرات مخربی بر اقتصاد کلان دارند.
یکی از اثرات مخرب تخلفات ارزی، بی‌ثباتی در بازار ارز است، سوءاستفاده از منابع ارزی کشور و عدم اجرای تعهدات ارزی صادرکنندگان، باعث کاهش عرضه ارز در بازار می‌شود و به نوسانات شدید نرخ ارز منجر می‌شود.
این نوسانات تأثیر مستقیمی بر قیمت کالاها و خدمات دارد و قدرت خرید مردم را کاهش می‌دهد.
تخلفات ارزی می‌تواند به تضعیف بخش تولید و تجارت داخلی منجر شود، برای مثال سوءاستفاده از ارزهای تخصیصی و استفاده آن‌ها در امور غیرمرتبط به‌جای واردات مواد اولیه یا تجهیزات، باعث اختلال در فعالیت‌های تولیدی و افزایش قیمت تمام‌شده محصولات می‌شود، این امر رقابت‌پذیری محصولات داخلی را در بازارهای جهانی کاهش می‌دهد و به کاهش صادرات منجر می‌شود.
انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=294788

نوشته های مشابه

16فروردین
رشد ۲۰ درصدی تولید عسل در شوط
مدیر جهاد کشاورزی شوط خبر داد:

رشد ۲۰ درصدی تولید عسل در شوط

15فروردین
ایران نقش مهمی در امنیت انرژی دارد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه