Monday, 15 September , 2025
23
فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌غربی خبر داد:

توقیف بیش از یک هزار دستگاه خودروی متخلف در آذربایجان‌غربی

  • کد خبر : 286831
  • 10 آبان 1402 - 11:05
توقیف بیش از یک هزار دستگاه خودروی متخلف در آذربایجان‌غربی
فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌غربی از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و توقیف بیش از یک هزار و 300 دستگاه خودروی متخلف در استان، خبر داد.

رحیم جهان‌بخش در گفتگو با خبرنگار آراز سسی اظهار داشت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با مشارکت یگان‌های انتظامی و با هماهنگی مرجع قضائی در محله‌ای پر تردد، جاده‌های مواصلاتی و میادین شهر باهدف ارتقاء نظم و امنیت و آسایش و آرامش مردم با محوریت جمع‌آوری معتادان متجاهر، توقیف خودروهای متخلف، فاقد پلاک و پلاک مخدوش، و موتورسیکلت‌های فاقد مدارک و برخورد با مزاحمین به امنیت و آسایش مردم از ۶ آبان به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: در این طرح ۱۳۷۰ دستگاه خودروی متخلف (شوتی، پلاک مخدوش، آلودگی صوتی و…) و ۱۹۰ دستگاه موتورسیکلت فاقد پلاک و همچنین آنهایی که در حال اجرای حرکات پر خطر و نمایشی بودند توقیف و برخورد قانونی صورت گرفت.

این مقام عالی انتظامی ادامه داد: وی افزود: در بازه زمانی اجرای طرح، پلیس موفق به شناسایی و دستگیری ۷۳ نفر مال‌خر، کشف ۵۶۰ کیلو مواد مخدر، جمع‌آوری ۱۷۰ نفر معتاد متجاهر شده و در این مدت ۶۱ قبضه سلاح شکاری کشف و ۵۲ نفر از اراذل‌واوباش در سطح استان دستگیر و تحویل مراجع قضائی شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌غربی در پایان ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرح‌های مختلف انتظامی، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه جرایم و ناهنجاری اجتماعی، از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=286831

نوشته های مشابه

24شهریور
اجرای ۹۶ برنامه در هفته دفاع مقدس
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت خبر داد:

اجرای ۹۶ برنامه در هفته دفاع مقدس

24شهریور
ضرورت ترک آداب جاهلى
حکمت سی و هفتم نهج‌البلاغه؛

ضرورت ترک آداب جاهلى

23شهریور
اقتدار در خون ملت ایران است
فرماندار پلدشت خبر داد:

اقتدار در خون ملت ایران است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه