15:29:29 Sunday, 4 May , 2025
22

تلاش دشمن برای از بین بردن افکار و مغز جامعه هدف

  • کد خبر : 264759
  • 05 آذر 1396 - 13:22
تلاش دشمن برای از بین بردن افکار و مغز جامعه هدف

سردار یوسف شاکری گفت: دشمن در تلاش است برای پیشبرد اهداف خود، مغز و افکار جامعه هدف را تحت تاثیر بگذارد و از بین ببرد.

به گزارش آراز سسی، همزمان با پنجم آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفین تجمع ۴ هزار نفری بسیجیان سلحشور و دلاور پلدشت با شعارهای انقلابی و ارزشی در سالن ورزشی انقلاب شهرستان برگزار شد.

 

بسیجیان در این تجمع عظیم بر عهد و پیمانی مجدد یک صدا با شور و حال خاص فریاد زدند که « این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده»، «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست»، «تا زنده‌ایم، رزمنده‌ایم» و شعار همیشگی بسیجیان و رزمندگان اسلام «مرگ بر آمریکا» را سر دادند.

 

سردار یوسف شاکری در این تجمع با اشاره به تلاش دشمن برای تاثیر در مغز ها و افکار ها گفت: دشمن در تلاش است برای پیشبرد اهداف خود، مغز و افکار جامعه هدف را تحت تاثیر بگذارد و از بین ببرد.

 

وی تصریح کرد: وقتی مغز جامعه ای از بین رود دیگر قدرت تجزیه و تحلیل خود را از دست می دهد و نمی تواند کاری از پیش ببرد.

 

رزمنده هشت سال دفاع مقدس با اشاره به پیروزی رزمندگان اسلام بر گروه های تکفیری و داعش افزود: امروزه رزمندگان اسلام توانستند کشور های همسایه را از وجود گروه های تکفیری و داعش پاک کنند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=264759

نوشته های مشابه

14اردیبهشت
احتیاط‌ نظامی نسبت به سربازان پیشتاز
نامه دوازدهم نهج‌البلاغه؛

احتیاط‌ نظامی نسبت به سربازان پیشتاز

14اردیبهشت
خوش است بال گشودن در میان حرمت
هم‌زمان با دهه کرامت؛

خوش است بال گشودن در میان حرمت

13اردیبهشت
آموزش نظامى به لشکریان
نامه یازدهم نهج‌البلاغه؛

آموزش نظامى به لشکریان

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه