Saturday, 9 August , 2025
0
مدیر پایانه مرزی بازرگان خبر داد:

تردد روان زائران در مرز بازرگان

  • کد خبر : 296591
  • 18 مرداد 1404 - 8:00
تردد روان زائران در مرز بازرگان
مدیر پایانه مرزی بازرگان گفت: تردد زائران در مرز بازرگان عادی و روان صورت می‌گیرد.

ایرج آزادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، با اشاره به تردد زائران از مرز بازرگان برای پیاده‌روی اربعین حسینی گفت: طی بازه زمانی ۳ تا ۱۶ مرداد ۶ هزار و ۵۱۰ زائر خارجی از پایانه مرزی بازرگان وارد کشور شده‌اند و این ترددها درحال‌رشد است.

وی در خصوص وضعیت تردد زائران از مرز بازرگان تصریح کرد: تردد زائران در مرز بازرگان عادی و روان صورت می‌گیرد.

مدیر پایانه مرزی بازرگان در خصوص استقرار موکب‌های مردمی و دستگاه‌های خدمات‌رسان در پایانه مرزی بازرگان افزود: موکب‌های مردمی و دستگاه‌های خدمت‌رسان در پایانه مرزی بازرگان به‌صورت کامل مستقر شده و آماده ارائه خدمات رفاهی، اسکان و تغذیه به زائران هستند.

وی اظهار کرد: تأمین سوخت موردنیاز ناوگان حمل‌ونقل زائران و موکب‌ها بدون هیچ‌گونه مشکل در حال انجام بوده و تمهیدات لازم برای پاسخگویی به افزایش احتمالی حجم تردد در روزهای آینده نیز پیش‌بینی شده است.

آزادی گفت: پایانه مرزی بازرگان به‌عنوان بزرگ‌ترین مرز زمینی شمال غرب کشور، نقش مهمی در عبور زائران خارجی ایفا می‌کند.

پیاده‌روی اربعین یکی از بزرگ‌ترین، باشکوه‌ترین، پرشورترین و گسترده‌ترین مناسک و مراسم عزاداری مسلمانان و شیعیان و در زمره عظیم‌ترین اجتماعات مذهبی جهان است که نشان از عشق و دلدادگی مردم از تمامی کشورهای منطقه به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) دارد.

با نزدیک‌شدن اربعین حسینی و تردد زائران خارجی اهل کشورهای ترکیه، آذربایجان، گرجستان از مرز بین‌المللی بازرگان، این مرز بوی عاشقی و عطر دلدادگی به سرور و سالار شهیدان و خدمت به زائران اربعین حسینی می‌دهد.

مرز بازرگان در استان آذربایجان غربی، به‌عنوان یکی از گذرگاه‌های رسمی ایران با ترکیه، در سال‌های اخیر نقش مهمی در تسهیل حضور زائران خارجی در راهپیمایی اربعین حسینی ایفا کرده است.

بازرگان به‌عنوان دروازه‌ای امن و مجهز، نقش مهمی در جذب زائران از کشورهای همسایه و اروپایی دارد و به گسترش ابعاد بین‌المللی این مراسم کمک می‌کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=296591

نوشته های مشابه

18مرداد
روش استفاده از نعمت‌ها
حکمت سیزدهم نهج‌البلاغه؛

روش استفاده از نعمت‌ها

16مرداد
باید به سمت رشد اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی:

باید به سمت رشد اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه