Friday, 6 June , 2025
20
مدیر پایانه مرزی پلدشت خبر داد:

تردد بیش از ۷ هزار کامیون از پایانه مرزی پلدشت

  • کد خبر : 285001
  • 18 خرداد 1402 - 13:46
تردد بیش از ۷ هزار کامیون از پایانه مرزی پلدشت
مدیر پایانه مرزی پلدشت گفت: امسال تا این لحظه ۷ هزار و ۹۱ دستگاه کامیون از پایانه مرزی پلدشت تردد کرده است.

محمدرضا دربندی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به تردد کامیون‌ها از پایانه مرزی پلدشت گفت: امسال تا این لحظه ۷ هزار و ۹۱ دستگاه کامیون حامل کالاهای صادراتی و وارداتی از پایانه مرزی پلدشت تردد کرده است.

وی تصریح کرد: آمار در مقایسه با سال از رشد ۱۷ درصدی برخوردار است.

مدیر پایانه مرزی پلدشت افزود: از مجموع کامیون‌های تردد شده از پایانه مرزی پلدشت نزدیک به دو هزار دستگاه مربوط به کامیون‌های ایرانی و مابقی کامیون‌های خارجی است.

پایانه مرزی پلدشت به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مرزهای زمینی کشور به‌عنوان مرز آلترناتیو برای پایانه مرزی بازرگان به شمار می‌رود و در زمان پیک ترافیک مرز بازرگان به‌عنوان جایگزین برای برخی ناوگان به مقصد کشورهای اروپایی نیز به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=285001

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه