Thursday, 10 April , 2025
28

تخصیص ۶هزار میلیارد تومان جهت اشتغال در مناطق محروم، مرزی و روستایی

  • کد خبر : 260156
  • 28 اسفند 1395 - 17:10
تخصیص ۶هزار میلیارد تومان جهت اشتغال در مناطق محروم، مرزی و روستایی

نماینده ماکو، پلدشت، شوط و چالدران در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس مصوبه مجلس مقرر گردیده است مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات از صندوق ذخیره ارزی به منظور ایجاد اشتغال در مناطق محروم، مرزی و روستایی در اختیار کارآموزان قرار گیرد.

به گزارش آراز سسی، عین اله شریف پور در جلسه هماهنگی استقرار و فعالیت اداره فنی و حرفه ای در پلدشت گفت: بر اساس مصوبه مجلس مقرر گردیده است مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات از صندوق ذخیره ارزی به منظور ایجاد اشتغال در مناطق محروم، مرزی و روستایی در اختیار کارآموزان قرار گیرد.

 

وی تصریح کرد: دکتر رضوی رییس مناطق محروم کشور طبق هماهنگی های به عمل آمده بعد از ایام تعطیلات به حوزه انتخابیه شهرستان های ماکو، چالدران، پلدشت و شوط سفر می کند.

 

نماینده ماکو، پلدشت، شوط و چالدران در مجلس شورای اسلامی افزود: دستور گازرسانی به روستاهای محور پلدشت – شهرک ارس و روستاهای محور پلدشت-  تازه کند دریافت شده است.

 

انتهای پیام/بابایی

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=260156

نوشته های مشابه

21فروردین
سکوت سلبریتی‌ها در برابر ظلم به غزه
امام‌جمعه پلدشت خبر داد:

سکوت سلبریتی‌ها در برابر ظلم به غزه

20فروردین
مشکل اختلالات شبکه‌ها به‌زودی رفع می‌شود
مدیر فرستنده‌های رادیو و تلویزیون صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی:

مشکل اختلالات شبکه‌ها به‌زودی رفع می‌شود

19فروردین
نقش کلیدی ماکو در تجارت خارجی
مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو خبر داد:

نقش کلیدی ماکو در تجارت خارجی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه