به گزارش آراز سسی، جواد احمدی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه این شهرستان از قطبهای مهم تولید سیب زمینی است، گفت: امسال ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت این محصول رفته که نسبت به مشابه سال قبل ۲۰ درصد بیشتر است.
وی تصریح کرد: پیش بینی میشود با میانگین برداشت ۳۰ تُن در هر هکتار امسال در مجموع ۲۴ هزار تُن سیب زمینی از مزارع زیر کشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی اظهار کرد: کشت این محصول از نیمه دوم اردیبهشت آغاز و تا نیمه اول خرداد ادامه مییابد و برداشت محصول نیز از اواسط مهر ماه آغاز می شود.
رییس جهاد کشاورزی چالدران افزود: داشتن آب و هوای مساعد و زمینهای حاصلخیز باعث شده چالدران به عنوان قطب تولید سیب زمینی در استان آذربایجان غربی باشد بطوریکه ۸۰ درصد محصول سیب زمینی استان را تولید میکند.
احمدی گفت: با هدف بالا بردن راندمان تولید ۶۰ درصد از اراضی زیر کشت سیب زمینی در چالدران به سیستمهای نوین آبیاری کشاورزی مجهز شده است.
وی تصریح کرد: با کشت محصول سیب زمینی در اراضی کشاورزی چالدران برای ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و برای یک هزار ۴۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم زمینه اشتغال فراهم میشود.
رییس جهاد کشاورزی چالدران افزود: ارقامی که امسال سیب زمینی کاران این شهرستان اقدام به کشت در مزارع خود کردهاند «آگریا بامبا، ساتینا، میلوا، جلی، چلنجر و فابولا» است.
به گفته وی کشاورزان از بذرهای اصلاح شده استفاده کرده و تمام مراحل تولید این محصول به صورت مکانیزه انجام میشود.
انتهای پیام/