حسین جعفری نژاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به انشعابات غیرمجاز و برخورد با آنها گفت: انشعابات غیرمجاز مستقیم برافت فشار آب روستاهای شهرستان تأثیر دارد و در واقع حقوق سایر مشترکین ضایع میشود.
وی تصریح کرد: در راستای مقابله با انشعابات غیرمجاز تمام توان خود را بکار گرفتهایم تا این انشعابات شناسایی و جمعآوری شود و برای رسیدن به این هدف نیازمند همکاری تمام مشترکین، دهیاران و شوراها هستیم.
مدیر امور آب و فاضلاب ماکو با اشاره به برخورد با انشعابات غیرمجاز افزود: طبق بررسیهای اولیه از روستاهای باشکندی و گجوت تعداد ۸ انشعاب غیرمجاز شناسایی و جمعآوری شد.
وی با اشاره به اینکه اکثر این انشعابات کشف شده در خانهباغها مورداستفاده قرار گرفته بودند، افزود: متخلفان در این زمینه به مراجع قضایی معرفی میشوند.
جعفری نژاد گفت: استفاده از آب شرب برای مصارف غیر از کاربری مسکونی از قبیل آبیاری درختان منجر به افت شدید آب در شبکه و در مکانهای مرتفع گاهی منجر به قطعی آب مشترکین میشود که این امر برای امور آب و فاضلاب غیرقابلقبول است.
وی تصریح کرد: پایشها بهصورت محله له محله و خانهبهخانه تا شناسایی و جمعآوری کامل انشعابات غیرمجاز ادامه دارد.
مدیر امور آب و فاضلاب ماکو با اشاره به برخورد قاطع با متخلفین افزود: عوامل نصب و تعبیه انشعابات غیرمجاز توسط نماینده حقوقی آب و فاضلاب جهت برخورد قضایی به مراجع قضایی معرفی میشود.
ماکو شهرستان مرزی در شمال آذربایجان غربی بوده و شهرستانی کوهستانی و مرتفع است؛ ماکو به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود یکی از مناطق گردشگری و توریستپذیر است.
دولت طی سالیان گذشته اقدامات بسیار زیادی برای آبرسانی برای روستاها انجام داده است که یکی از این طرحها جهاد آبرسانی بوده که توانسته است آب شرب سالم و بهداشتی را برای ۵ هزار ۶۰۰ روستا در کشور تأمین کند.
انتهای خبر/