Monday, 7 April , 2025
23

برجام اثر خیر و مثبتی بر کشور نداشت/ اولین بدبختی بر هر کشوری اعتماد به آمریکا است

  • کد خبر : 262502
  • 24 تیر 1396 - 14:24
برجام اثر خیر و مثبتی بر کشور نداشت/ اولین بدبختی بر هر کشوری اعتماد به آمریکا است

امام جمعه پلدشت گفت: برجام اثر خیر و مثبتی بر کشورمان نداشت بلکه باعث اضافه شدن تحریم ها و پررویی مسئولان آمریکا شد.

حجت الاسلام وحید طالبی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به مسئله برجام گفت: مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی های خود به قابل اعتماد نبودن آمریکا اشاره کرده اند و دشمنان نیز در قضیه برجام به خوبی غیر قابل اعتماد بودن خود را نشان داده و به این قضیه مهر تایید زدند.

 

وی تصریح کرد: برجام در مدت ۲ سال گذشته نه تنها نتوانست در سیاسیت خارجی ما را موفق کند بلکه در بسیاری از موارد منجر به تحریم بیشتر کشورمان نیز شد.

امام جمعه پلدشت افزود: اولین بدبختی برای هر کشوری آن است که آمریکا را مورد اعتماد بداند.

 

طالبی با تاکید بر نبود نتیجه مناسب از برجام گفت: برجام اثر خیر و مثبتی بر کشورمان نداشت بلکه باعث اضافه شدن تحریم ها و پرویی مسئولان آمریکا شد.

 

وی تصریح کرد: دشمن در تلاش است به مسائل مهم و مراکز تصمیم گیری ما نفوذ کند ولی با درایت مقام معظم رهبری نمی توانند کاری از پیش ببرند و همیشه شکست می خورند.

 

امام جمعه پلدشت افزود: برجام می توانست بهتر از این مدیریت شود ولی در مدیریت بر خلاف تدابیر مقام معظم رهبری پیش رفت و هرجایی که از خط ولایت جدا شدیم ضربه خورده و خسارت دیده ایم.

 

به گفته وی امیدواریم مسئولان مربوطه در قضیه برجام با محور قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری تدابیر لازم را اتخاذ کنند تا دشمن در برنامه های خود مایوس شود.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=262502

نوشته های مشابه

18فروردین
نواقصات خطوط آبیاری پایاب کرم آباد بررسی شد
معاون سیاسی و امنیتی فرماندار پلدشت:

نواقصات خطوط آبیاری پایاب کرم آباد بررسی شد

17فروردین
جریمه ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در ماکو
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خبر داد:

جریمه ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در ماکو

16فروردین
رشد ۲۰ درصدی تولید عسل در شوط
مدیر جهاد کشاورزی شوط خبر داد:

رشد ۲۰ درصدی تولید عسل در شوط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه