Monday, 3 March , 2025
0
فرماندار پلدشت:

بازرسی در حوزه نان تشدید شود

  • کد خبر : 294207
  • 13 اسفند 1403 - 6:00
بازرسی در حوزه نان تشدید شود
فرماندار پلدشت گفت: بازرسی‌ها در حوزه نان تشدید شده و کیفیت و کمیت نان بادقت کامل توسط مسئولان متولی رصد می‌شود.

رعنا قربانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به تشدید بازرسی و رصد دقیق در حوزه نان گفت: بازرسی‌ها در حوزه نان تشدید شده و کیفیت و کمیت نان بادقت کامل توسط مسئولان متولی رصد می‌شود.
وی با اشاره به مشکل تک‌گانه سوز بودن نانوایی‌ها در سطح شهرستان تصریح کرد: ۱۰۸ نانوایی در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند که از این تعداد نانوایی فقط سه نانوایی دوگانه‌سوز بوده که این وضعیت قابل‌قبول نیست.
فرماندار پلدشت افزود: مسئولین مرتبط با بحث آرد و نان باید دراسرع‌وقت نسبت به دوگانه‌سوز کردن حداقل ۳۰ درصد از نانوایی‌ها شهرستان اقدام کنند تا در زمان بحرانی مردم با مشکل مواجه نشوند.
نظارت و رصد نانوایی‌ها از لحاظ کیفیت و کمیت تولید نان یکی از مسائل اساسی در تأمین مواد غذایی و ارتقای سلامت عمومی جامعه است، نان به‌عنوان یکی از مواد غذایی اصلی در سبد خانوارها، نقش مهمی در تأمین نیازهای غذایی مردم دارد و کیفیت و کمیت آن می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای بر سلامت و رفاه عمومی داشته باشد.
کیفیت نان به طور مستقیم بر سلامت عمومی جامعه تأثیر دارد، نانی که با مواد اولیه باکیفیت و بهداشتی تهیه می‌شود، می‌تواند نیازهای تغذیه‌ای افراد را به‌خوبی تأمین کند و از بروز بیماری‌های ناشی از مصرف نان ناسالم جلوگیری کند.
کیفیت نان نقش مهمی در رضایت مصرف‌کنندگان دارد، نانی که با طعم و بافت مناسب تهیه می‌شود، می‌تواند رضایت بیشتری را به همراه داشته باشد و تجربه خوشایندی از مصرف نان برای افراد ایجاد کند.
افزایش کیفیت نان می‌تواند به افزایش تقاضا و فروش نان منجر شود و در نتیجه به رونق کسب‌وکار نانوایی‌ها کمک کند.
نظارت بر کمیت تولید نان می‌تواند به مدیریت بهینه منابع و کاهش هدررفت کمک کند، تولید نان به مقدار مناسب و جلوگیری از تولید بیش از حد می‌تواند به کاهش ضایعات و استفاده بهینه از منابع منجر شود.
مدیریت کمیت تولید نان می‌تواند به کنترل هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری اقتصادی در نانوایی‌ها کمک کند.
ارائه آموزش‌های مناسب به کارکنان نانوایی‌ها در زمینه بهداشت و کیفیت تولید نان می‌تواند به بهبود کیفیت نان کمک کند.
آگاهی‌بخشی به مصرف‌کنندگان در مورد اهمیت کیفیت و کمیت نان می‌تواند به افزایش تقاضا برای نان باکیفیت و کاهش مصرف نان ناسالم کمک کند.
انجام بازرسی‌های دوره‌ای توسط نهادهای مربوطه می‌تواند به نظارت بر کیفیت و کمیت تولید نان کمک کند، این بازرسی‌ها می‌توانند به شناسایی و رفع مشکلات موجود در فرایند تولید نان کمک کنند.
انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=294207

نوشته های مشابه

12اسفند
جمع‌آوری ۱۶۴ میلیارد ریال زکات در پلدشت
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) پلدشت خبر داد:

جمع‌آوری ۱۶۴ میلیارد ریال زکات در پلدشت

11اسفند
تردد ۵۶ هزار کامیون از پایانه مرزی پلدشت
مدیر پایانه مرزی پلدشت خبر داد:

تردد ۵۶ هزار کامیون از پایانه مرزی پلدشت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه