Wednesday, 9 July , 2025
37

ایثارگران اسوه صبر و استقامت هستند

  • کد خبر : 260076
  • 14 اسفند 1395 - 10:00
ایثارگران اسوه صبر و استقامت هستند

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران پلدشت گفت: ایثارگران هم در دوران دفاع مقدس و هم در حال حاضر که سختی های آن دوران را تحمل می کنند اسوه صبر و استقامت هستند.

به گزارش آراز سسی، اسماعیل مافی در حاشیه مراسم تجلیل از ایثراگران پلدشت به خبرنگار آراز سسی گفت: شکوفایی کشور را مدیون ایثار و از جان‎ گذشتگی قشر ایثارگر جامعه هستیم و باید آنان را گرامی بداریم.

وی تصریح کرد: ایثارگران با صبر و فداکاری که از خود نشان دادند جان خود را در جهت رضای پروردگار خویش صرف پایداری، ثبات نظام و انقلاب اسلامی کردند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران پلدشت افزود: فداکاری و گذشت ایثارگران با هیچ‌چیز قابل قیاس نیست و بر همه ما واجب است که از این‌همه ایثارگری آن‌ها تجلیل کنیم.

مافی گفت: همه ما باید نسبت به خانواده شهداء، ایثاگران، جانبازان و رزمندگان احساس مسئولیت کرده و در هر فرصت مناسبی از آنها تجلیل کنیم.

وی تصریح کرد: ایثارگران هم در دوران دفاع مقدس و هم در حال حاضر که سختی های آن دوران را تحمل می کنند اسوه صبر و استقامت هستند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران پلدشت افزود: باید تمام تلاش خود را بکار گیریم تا رضایت خانواده شهداء، جانبازان، ایثارگران ورزمندگان را جلب کنیم تا گوشه ای از ایثاگری های آنان جبران شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=260076

نوشته های مشابه

18تیر
اجتماع عزاداران منطقه آزاد ماکو در پلدشت
هم‌زمان با ۱۲ محرم صورت گرفت؛

اجتماع عزاداران منطقه آزاد ماکو در پلدشت

17تیر
اجرای طرح زیپ‌لاین در ماکو
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ماکو خبر داد:

اجرای طرح زیپ‌لاین در ماکو

17تیر
روش برخورد با پدیده فرار
نامه هفتادم نهج‌البلاغه؛

روش برخورد با پدیده فرار

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه