Tuesday, 8 April , 2025
15

امضای تفاهم نامه همکاری میان ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای مقابله با ویروس کرونا

  • کد خبر : 274083
  • 23 اسفند 1398 - 12:16
امضای تفاهم نامه همکاری میان ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای مقابله با ویروس کرونا

جلسه هماهنگی و تنظیم تفاهم نامه همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش آراز سسی، جلسه هماهنگی و تنظیم تفاهم نامه همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

دکتر آیدین رحیم زاده با اشاره به شیوع ویروس کرونا از اول اسفند در کشور گفت: مقابله و پیشگیری بهترین و تنهاترین راه برای مقابله با کرونا ویروس است.

وی تصریح کرد: تا این لحظه هیچگونه مورد مثبتی در شهرستان وجود نداشته و از تمام همشهریان خواسته می شود اخبار مربوطه را از منابع معتبر دریافت کنند.

وی اظهار کرد: در راستای مقابله با این ویروس باید تمام دستگاه ها و ادارات دست به دست هم دهند تا بتوانیم با آن مقابله کنیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت افزود: ماندن در خانه بهترین روش برای قطع زنجیره انتقال کرونا ویروس است.

 

آمادگی کامل برای همکاری با شبکه بهداشت و درمان پلدشت داریم

سرهنگ پاسدار منصور یوسفی با اشاره به امضاء تفاهم نامه همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت با تمام امکانات و پرسنل آمادگی کامل برای همکاری با شبکه بهداشت و درمان پلدشت دارد.

وی تصریح کرد: برپایی ایستگاه های پایش در ورودی شهرستان، ضدعفونی و گندزدایی معابر پرتردد، ادارات، بیمارستان، ترمینال و مساکن مهر، کمک به دهیاران در راستای پایش روستاها و آموزش های پیشگیری در رسانه های شهرستان گوشه ای از اقدامات صورت گرفته تا به این لحظه است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت افزود: آمادگی همکاری با سایر ادارات برای راه اندازی بیمارستان های صحرایی و دوران نقاهت در شهرستان هستیم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=274083

نوشته های مشابه

19فروردین
نقش کلیدی ماکو در تجارت خارجی
مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد ماکو خبر داد:

نقش کلیدی ماکو در تجارت خارجی

18فروردین
نواقصات خطوط آبیاری پایاب کرم آباد بررسی شد
معاون سیاسی و امنیتی فرماندار پلدشت:

نواقصات خطوط آبیاری پایاب کرم آباد بررسی شد

17فروردین
جریمه ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در ماکو
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خبر داد:

جریمه ۱۳۸ میلیاردریالی متخلف ارزی در ماکو

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه