به گزارش آراز سسی، کودکی یکی از دوران حساس از زندگانی هر فردی به حساب می آید و چون زیر بنای زندگی هر فردی است میبایست توجه جدی به آن شود.
ذهن کودکان همچون برگ سفیدی است که دیده ها و شنیده ها را در خود ثبت می کند و با توجه به اطلاعات موجود، از آن الگو سازی می کند.
ادبیات کودک و نوجوان تاثیرات غیر قابل انکاری در افراد و فرهنگ جامعه دارد که از آن می توان به شکل گیری شخصیت و چگونگی رفتار در محیط های اجتماعی, شکوفایی استعدادهای نهفته کودکان و نوجوانان، تشویق و ترغیب برای شرکت در محافل اجتماعی جامعه، افزایش اعتماد بنفس اشاره کرد.
بی شک فرهنگ سازی امری بسیار زمان بر بوده و این امر در سنین کودکی بسیار راحت تر صورت می گیرد و از این رو باید نهاد ها و سازمان های مربوطه به صورت تخصصی و علمی برای آن برنامه ریزی کرده و عمل کنند.
در حدیثی از پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله آمده است: مَن کانَ عِندَهُ صَبِىٌّ فَلیَتَصابَ لَهُ ؛ هر کس با کودک سروکار دارد ، با او کودکانه رفتار کند. (من لا یحضره الفقیه، ج ۳، ص ۴۸۳، ح ۴۷۰۷)
از این رو دشمن در تلاش است با تولید محتوا در فرهنگ غنی مردم تاثیر گذاشته و ارزش های ملت ها را بی ارزش جلوه دهد.
حال باید تلاش شود تا کودکان و نوجوانان را با فرهنگ غنی کشور و تربیت دینی بیشتر آشنا کنیم تا پیام مناسب را به کودکانمان انتقال دهیم.
انتهای پیام/