Wednesday, 5 March , 2025
1
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت خبر داد:

اجرای ۱۰۹ طرح محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی در پلدشت

  • کد خبر : 294216
  • 15 اسفند 1403 - 5:00
اجرای ۱۰۹ طرح محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی در پلدشت
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت گفت: امسال ۷۵ طرح محرومیت‌زدایی و ۳۴ طرح اشتغال‌زایی در مناطق مختلف شهرستان پلدشت توسط بسیج سازندگی سپاه اجرا شده است.

سرهنگ پاسدار موسی عطاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به اهمیت رفع محرومیت از چهره مناطق محروم و ایجاد اشتغال در پلدشت گفت: بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان پلدشت برای رفع محرومیت از چهره مناطق محروم و ایجاد اشتغال در این شهرستان آستین همت بالا زده است و در سال جاری با اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی و پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی زمینه توسعه کسب‌وکار و اشتغال افراد جویای کار را فراهم کرده است.
عطاری در ادامه افزود: امسال ۷۵ طرح محرومیت‌زدایی و ۳۴ طرح اشتغال‌زایی در مناطق مختلف شهرستان پلدشت توسط بسیج سازندگی سپاه اجرا شده است.
وی در خصوص طرح‌های اشتغال‌زایی تصریح کرد: امسال مبلغ پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای اجرای ۳۴ طرح اشتغال‌زایی در قالب تسهیلات خوداشتغالی در عرصه‌های مختلف از جمله تولید مصالح ساختمانی، مشاغل خانگی، صنایع‌دستی، دامپروری و تولیدات کشاورزی پرداخت کرده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت در خصوص ایجاد فرصت‌های شغلی افزود: طرح‌های اشتغال‌زایی در شهرستان پلدشت برای ۱۰۰ نفر زمینه شغلی فراهم کرده است.
وی در خصوص اجرای طرح‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی در سطح پلدشت اظهار کرد: امسال بیش از ۷۵ طرح مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی در ۴۰ روستای شهرستان پلدشت توسط بسیج سازندگی سپاه اجرا شده است و در مجموع برای اجرای آنها بالغ بر ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
عطاری گفت: طرح‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی شامل آب‌رسانی، مرمت و بازسازی مساجد، گازرسانی به خانه محرومین، احداث خانه محرومین و تکمیل خانه‌های مددجویی است.
محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی از جمله اولویت‌های مهم برای توسعه پایدار و ارتقاء کیفیت زندگی در هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند، این دو مقوله به‌طور مستقیم و غیرمستقیم به کاهش فقر، ارتقاء عدالت اجتماعی و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد و خانواده‌ها کمک می‌کنند.
اشتغال‌زایی از جمله راهکارهای مؤثر برای کاهش نرخ بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی برای افراد جامعه است، بیکاری به‌عنوان یکی از عوامل اصلی فقر و محرومیت شناخته می‌شود و ایجاد شغل‌های پایدار می‌تواند به کاهش این معضل کمک کند.
انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=294216

نوشته های مشابه

15اسفند
اهدای ۱۰ سری جهیزیه به نوعروسان در پلدشت
رئیس اداره بهزیستی پلدشت خبر داد:

اهدای ۱۰ سری جهیزیه به نوعروسان در پلدشت

15اسفند
غرس نهال در پارک آراز پلدشت
هم‌زمان با روز درختکاری صورت گرفت،

غرس نهال در پارک آراز پلدشت

14اسفند
برگزاری جشن عاطفه‌ها در مدارس پلدشت
هم‌زمان با سراسر کشور صورت گرفت؛

برگزاری جشن عاطفه‌ها در مدارس پلدشت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه