Saturday, 19 April , 2025
13

محتوای آموزشی برای نیم فصل اول تولید شده است/ آمادگی کامل برای ۳ وضعیت حضوری، نیمه حضوری و مجازی داریم/ پروتکل های بهداشتی بطور کامل رعایت می شود

  • کد خبر : 275584
  • 15 شهریور 1399 - 13:36
محتوای آموزشی برای نیم فصل اول تولید شده است/ آمادگی کامل برای ۳ وضعیت حضوری، نیمه حضوری و مجازی داریم/ پروتکل های بهداشتی بطور کامل رعایت می شود

مدیر آموزش و پرورش پلدشت گفت: نهایت تلاش های خود را در اجرای پروتکل های بهداشتی بکار گرفته ایم و از همه خانواده ها و مسئولان انتظار داریم کمک حال ما باشند.

احمد قربانی در گفتگو با خبرنگار آرازسسی در خصوص بازگشایی مدارس با رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: از شیوع ویروس کرونا تا این لحظه ۳ هزار و ۵۰۰ جزوه آموزشی تولید و درب منازل تحویل دانش آموزان شده است.

 

وی تصریح کرد: عوامل اجرایی در طول این مدت در مدارس حضور داشته و از طریق شبکه شاد مشغول آموزش مجازی دانش آموزان بودند.

 

وی اظهار کرد: عوامل اجرایی برای نیم فصل اول محتوای آموزشی آماده کرده اند و برای ۳ وضعیت حضوری، نیمه حضوری و مجازی آمادگی کامل داریم.

 

رییس آموزش و پرورش پلدشت افزود: امسال ۹ هزار و ۷۰۰ دانش آموز در شهرستان پلدشت سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.

 

قربانی گفت: نهایت تلاش های خود را در اجرای پروتکل های بهداشتی بکار گرفته ایم و از همه خانواده ها و مسئولان انتظار داریم کمک حال ما باشند.

 

وی تصریح کرد: تعداد نفرات حاضر در مدرسه با نظر شورای مدارس و امکانات مدارس تعیین گردیده است و کلیه کلاس ها ۳۵دقیقه خواهد بود.

 

رییس آموزش و پرورش پلدشت با اشاره به زوج و فرد بودن مدارس افزود: مدارس گروه بندی شده است و الزامی برای حضور دانش آموزان نیست ولی پیگیری های لازم درخصوص آموزش و یادگیری دانش آموزان صورت می گیرد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=275584

نوشته های مشابه

30فروردین
ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد
فرماندار پلدشت خبر داد:

ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد

29فروردین
تجمع مردم پلدشت در حمایت از مردم مظلوم غزه
هم‌زمان با سراسر آذربایجان غربی برگزار شد،

تجمع مردم پلدشت در حمایت از مردم مظلوم غزه

29فروردین
همبستگی راه مقابله با جنایات غزه است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

ای رسانه