Friday, 22 August , 2025
18

صعود نگران‌کننده کرونا در پلدشت/ آمار فوتی‌ها در پلدشت به ۱۲ نفر رسید

  • کد خبر : 276052
  • 15 آبان 1399 - 12:29
صعود نگران‌کننده کرونا در پلدشت/ آمار فوتی‌ها در پلدشت به ۱۲ نفر رسید

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت گفت: متاسفانه تاکنون ۱۲ نفر از همشهریان به علت ابتلا به کرونا ویروس فوت کرده اند.

مهدی شاهی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی با اشاره به آخرین وضعیت پلدشت در خصوص کرونا ویروس گفت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در پلدشت به ۵۵۴ نفر رسیده است.

 

وی تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون ۳۵۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ترخیص شده اند.

 

وی اظهار کرد: ۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بیمارستان تحت مراقبت بوده و ۱۸۳ نفر نیز در قرنطینه خانگی قرار دارند.

 

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت افزود: متاسفانه تاکنون ۱۲ نفر از همشهریان به علت ابتلا به کرونا ویروس فوت کرده اند.

 

شاهی گفت: همانطور که بارها اعلام کرده ایم، این بیماری فعلا هیچگونه دارو و واکسن قطعی ندارد و عاجزانه از مردم خواهش می کنیم تا پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

رییس شبکه بهداشت و درمان پلدشت افزود: استفاده از ماسک، شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله اجتماعی بهترین راه پیشگیری از ویروس منحوس است.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=276052

نوشته های مشابه

30مرداد
برخی کشورها به مسئله کریدور زنگزور دقت لازم ندارند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی:

برخی کشورها به مسئله کریدور زنگزور دقت لازم ندارند

29مرداد
ارزش‌ها و ضد ارزش‌ها
حکمت بیست و یکم نهج‌البلاغه؛

ارزش‌ها و ضد ارزش‌ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

ای رسانه