Sunday, 20 April , 2025
4
گزارش؛

جشن ۴۶ سالگی انقلاب در پلدشت

  • کد خبر : 293953
  • 22 بهمن 1403 - 14:01
جشن ۴۶ سالگی انقلاب در پلدشت
مردم پلدشت همزمان با سراسر کشور در مسیرهای جشن انقلاب حاضر شدند و چهل‌وشش‌سالگی انقلاب را جشن گرفتند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی»، فجر چهل هفتم و جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور اقشار مختلف مردم پلدشت از ساعات اولیه صبح آغاز شد.

مردم متدین و انقلابی پلدشت همانند مردم سراسر کشور از زن و مرد، پیر و جوان دراین راهپیمایی با حمل تصاویری از امام راحل ،‌ رهبر معظم انقلاب ،‌شهدا ، پرچم های سه رنگ جمهوری اسلامی و دست نوشته‌ها و پلاکاردهایی در حمایت از نظام اسلامی و همچنین مردم فلسطین و محکوم کردن جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه ، وحدت و اقتدار ملت ایران در برابر دشمنان اسلام را به نمایش گذاشتند.

حاضران در این راهپیمایی، جنایت‌های رژیم صهیونیستی و همدستی آن با آمریکا را محکوم کردند و حمایت خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی و گروه‌های مقاومت را اعلام نمودند.

در این مراسم، پرچم‌های حزب‌الله لبنان و فلسطین در کنار پرچم جمهوری اسلامی ایران به اهتزاز درآمد و تصاویری از کودکان شهید فلسطینی و شهیدان مقاومت در دست شرکت‌کنندگان مشاهده می‌شد.

تجمع‌کنندگان همچنین با همراه‌داشتن دست‌نوشته‌هایی ضمن اعلام انزجار از سیاست‌های خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، خواستار توقف کشتار مردم مظلوم فلسطین، لبنان و سوریه توسط صهیونیست‌ها شدند.

در کنار سرودخوانی دانش‌آموزان، آن‌ها با دست‌نوشته‌هایی شامل مضامین همچون «جنایت اسرائیل جنایت آمریکا است» و “این همه قتل و غارت، حمایت آمریکا، صدای خود را به گوش جهانیان رساندند. همچنین، تعدادی از شرکت‌کنندگان پرچم‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی را لگدمال کرده و به آتش کشیدند، تا صدای اعتراض و انزجار خود را به‌وضوح بیان کنند.

شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «هیهات من الذله» پرتعدادترین شعارهایی بود که در این تجمع از سوی مردم شنیده شد.

بسیاری از شرکت‌کنندگان در این مراسم به‌صورت خانوادگی شرکت کرده‌اند و در میدان امام حسین (ع) از کودک چندماهه تا پیرمرد و پیرزن حضور داشتند.

۲۲ بهمن تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب است

سرهنگ پاسدار موسی عطاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: دهه فجر را نماد مبارزات ملت ایران تحت رهبری امام خمینی (ره) در مقابل رژیم طاغوت شاهنشاهی عنوان کرد که نتایج آن در ۲۲ بهمن ۵۷ به پیروزی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران انجامید.

وی با اشاره به خشم و کینه آمریکا و صهیونیست‌ها نسبت به ایران اسلامی، تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، سرآغاز شکست‌های پی‌درپی استکبار جهانی در منطقه و سراسر جهان شد، فرهنگ مقاومت و پایداری را به‌عنوان الگو و شاخص به ملت‌های مظلوم سراسر دنیا معرفی کرد.

وی اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ زلزله‌ای در جهان پدید آمد که در ادامه به‌رغم تلاش‌ها و توطئه‌های همه‌جانبه دشمنان برای شکست و فروپاشی آن، ساختار قدرت در دنیا را به هم ریخت، نظام سلطه را فروپاشید و نشان داد که می‌توان سلطه‌گر نبود و زیر بار سلطه هم نرفت و اکنون ایران اسلامی در آستانه برگزاری جشن ۴۶ سالگی انقلاب، در اوج اقتدار و عظمت و در سایه خودباوری، اعتمادبه‌نفس و جرات انقلابی با دستاوردها و پیشرفت‌های خیره‌کننده خود در عرصه‌های مختلف میان ۲۰ کشور نخست دنیا قرار گرفته و کارآمدی و موفقیت آن به حقیقت غیرقابل‌انکار عصر حاضر تبدیل شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت افزود: تردیدی نیست ملت مجاهد و فهیم ایران جریان‌ها و شخصیت‌هایی که به دلیل تعلقات جناحی و گرایش‌های سیاسی، مطامع دنیوی و نگاه افراطی به بیرون، تاکنون مانع تکثیر و اوج‌گیری پیشرفت‌ها و دستاوردهای ناشی از ایستادگی و استقامت نظام برابر تحریم‌های دشمن در عرصه‌های فراتر از حوزه دفاعی و نظامی شده‌اند را نخواهند بخشید و از آحاد دستگاه‌ها، نهادها، کارگزاران و مدیران امروز کشور نیز انتظار دارد باتوجه‌به فراهم بودن بسترها برای تحقق گام دوم انقلاب و نیل به افق‌های روشن آینده، موانع و مشکلات موجود در مسیر زندگی عزتمندانه به‌ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت خانواده را باهمت و همدلی و مدیریت جهادی و انقلابی مرتفع سازند.

عطاری گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری و مایه نااُمیدی دشمنان ایران اسلامی است که امسال نیز شاهد آن بودیم.

دشمن بداند پای اعتقادات خود ایستاده‌ایم

حجت‌الاسلام رسول جمشیدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به ایام الله دهه فجر گفت: فعال نگه‌داشتن حافظه تاریخی جامعه، یکی از مهم‌ترین فلسفه‌های یادکرد ایام‌الله است و در منطق قرآن، یوم‌الله، روز آزادی انسان‌ها از طاغوت و جاهلیت است و راهپیمایی ۲۲ بهمن این حافظه تاریخی را فعال نگه می‌دارد.

وی تصریح کرد: حضور در صحنه‌ای از جنس عمل صالح، حضور مردم شکرانه نعمت استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، ادای شکر و قدر دانستن نعمت عظیم انقلاب اسلامی و یادواره ایام‌الله است.

امام جمعه پلدشت افزود: امروز صحنه راهپیمایی ۲۲ بهمن مصداق گردهمایی مسلمین نه‌تنها یک مانور سیاسی بلکه به‌عنوان یک حرکت معنوی الهی است که برای تقویت اسلام، شکرگزاری به درگاه خدا برای پیروزی در برابر دشمنان و اجابت دعوت الهی است.

وی اظهار کرد: دشمن بداند پای دین و اعتقاد خود ایستاده‌ایم و هر کس در این مسیر قرار گیرد، یاری دین خدا کرده و هرکس نیامد، برای نصرت دین خدا قدمی برنداشته است.

جمشیدی گفت: برخی که در راهپیمایی و انتخابات حاضر نمی‌شوند، گمان نکنند که به ضرر نظام و انقلاب حرکت کرده‌اند؛ بلکه اینها خود در خسران هستند؛ زیرا خلاف مسیر الهی حرکت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ملت ما توانست هیبت رژیم تا بن دندان مسلح سابق را که مورد حمایت آمریکا و انگلیس بود در هم بشکند، در این جنگ اراده‌ها، اراده ملت ایران پیروز شد.

امام جمعه پلدشت افزود: روز ۲۲ بهمن روز پیروزی اراده ملت ایران بر اراده دنیای استکبار جهانی است.

وی اظهار کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد حضور مردم در پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی است، این موضوع از یک سو موجب دلگرمی و نویدی برای دوستان انقلاب اسلامی و از سوی دیگر موجب خنثی‌شدن توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی می‌شود.

حضور مردم نقشه دشمنان را خنثی می‌کند

رعنا قربانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آراز سسی» با اشاره به ایام الله دهه مبارک فجر و ۲۲ بهمن گفت: ۲۲ بهمن‌ماه سالروز به ثمر نشستن نهال ارزشمند انقلاب اسلامی است، ملت متدین ایران در بهمن ۱۳۵۷ تاریخ نوینی را رقم زدند و با فداکاری و جان‌فشانی و با تبعیت از امام راحل عظیم ایشان، دشمنان خارجی را ناکام و مستبدان داخلی را شکست داده و اسلامیت و جمهوریت را به ارمغان آوردند.

وی تصریح کرد: بی‌تردید مردم غیور و سربلند ایران در ۲۲ بهمن با حضور پرشور و مشارکت یکپارچه و گسترده ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های مقدس امام و شهدای گران‌قدر با پیروی از منویات مقام معظم رهبری حماسه دیگری آفریده و جهان را شگفت‌زده می‌کنند.

فرماندار پلدشت افزود: حضور پرصلابت و پرشور ملت غیور ایران در صحنه‌های انقلاب، نقشه دشمنان را خنثی می‌کند.

وی اظهار کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی دستاوردهای شگرف و بزرگی در ابعاد داخلی و خارجی برای کشور به دنبال داشت که بیداری اسلامی در ملت‌های جهان از مهم‌ترین آن است.

قربانی گفت: دشمنان نمی‌توانند جلوی پیشرفت و عظمت و اقتدار ایران اسلامی را که به لطف پروردگار و زیر سایه رهبری و در سایه وحدت و انسجام ملت به‌دست‌آمده، بگیرند.

وی تصریح کرد: مستکبران جهان باید بدانند که ملت ایران برای به‌دست‌آوردن این انقلاب خون‌های زیادی داده‌اند و برای حفظ آرمان‌های امام راحل و شهدا از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند.

فرماندار پلدشت افزود: دهه فجر شکستن حصر وابستگی کشور به بیگانگان و نویدبخش صبح امید برای مظلومان و طلوع خورشید استقلال و آزادی در این سرزمین است.

وی اظهار کرد: ۲۲ بهمن، ماه دلدادگی عاشقانی است که با اقتدا به کلام و پیام امام خویش، خود را به خط خون و آتش زدند، و با نثار خون پاک‌خویش، بشارت «جاء الحق و زهق الباطل» را فریاد، و بر صحیفه شب تار و طولانی، مُهر پایان زدند، و با عنایت الهی هرگونه توطئه و دشمنی دشمنان و بیگانه صفتان را نقش‌برآب نمودند، و پرده‌های ظلم و جور حاکمان مستبد را در هم دریدند.

قربانی گفت: پیروزی مقتدرانه و شکوهمند انقلاب اسلامی، به رهبری بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، دامنه‌های افقِ فتح و نصرت الهی را بر ملت مقاوم ایران پدیدار کرد و پرده‌های ظلمت شرق و غرب را در هم درید و استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی را به ارمغان آورد.

جو حاکم ترکیبی از غرور ملی و اقتدار است

علی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری«آراز سسی» در خصوص حضورش در راهپیمایی ۱۳ آبان گفت: راهپیمایی ۱۳ آبان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراسم‌های ملی ایران شناخته می‌شود، امروز خیابان‌های پلدشت پر از مردمی است که با شور و حرارت به خیابان‌ها آمده‌اند تا صدای خود را برای دفاع از مظلومان و استکبارستیزی بلند کنند.

این شهروند پلدشتی با اشاره به اینکه افراد از هر سن و سالی، از کودکان دبستانی گرفته تا سالمندان، با پرچم‌ها و پلاکاردهای رنگارنگ در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: جو حاکم بر خیابان‌ها، ترکیبی از غرور ملی و اقتدار است، صداهای مختلفی شنیده می‌شود، از شعارهای حماسی تا سرودهای ملی و حتی صدای خنده و شادی کودکان.

 چشمان مردم حس و حالشان را روایت می‌کند

رضا در ادامه گفت: خانواده‌ها به همراه هم آمده‌اند و می‌توان دید که والدین در حال توضیح‌دادن اهمیت این روز به فرزندان خود هستند.

وی اظهار کرد: حس و حال مردم را می‌توان به‌وضوح در چشمانشان دید، چشمانی که پر از اشتیاق، انگیزه است.

فضای راهپیمایی ۲۲ بهمن یک حس و حال خاصی دارد که از ترکیب عزم و ایستادگی مردم در برابر ظلم نشأت می‌گیرد، در این رویداد، مردم از هر طبقه اجتماعی حضور دارند و این نشان‌دهنده همبستگی و اتحاد مردمی است که به دنبال حق و عدالت هستند.

هر گوشه از خیابان‌ها، گروه‌هایی از مردم را می‌بینی که با یکدیگر بحث و گفتگو می‌کنند. برخی در حال مرور خاطرات گذشته و یادآوری روزهای انقلاب هستند، و برخی دیگر در حال برنامه‌ریزی برای آینده و مطرح‌کردن ایده‌ها و نظرات جدید برای بهبود وضعیت جامعه هستند.

حضور گسترده مردم نشان‌دهنده همبستگی ملی و تعهد آن‌ها به ارزش‌های انقلاب است.

مردم در پایان راهپیمایی، پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه : https://arazsasy.ir/?p=293953

نوشته های مشابه

31فروردین
افشای سران ناکثین
نامه یکم نهج‌البلاغه؛

افشای سران ناکثین

30فروردین
ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد
فرماندار پلدشت خبر داد:

ثبت ۱۳۱۱ اشتغال در سامانه رصد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ای رسانه